Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 31 mars 2015

Butik Angela

Kära läsare

I dag ska ni få bekanta er med min kära vän och kollega. Hon heter Angela och bor ett par minuter från mig på Kullerstensgården, där hon driver Butik Angela. Hon och hennes man har även världens mysigaste stuga som hyrs ut året runt. Ni kan se den på blocket under uthyres / Hörby kommun. Vill man njuta av tystnaden och skogens läkande kraft och få sinnesro, är detta en perfekt plats.


Hon precis som jag tror på andliga ting och energiernas påverkan och i butiken hittar man saker från när och fjärran, kristaller, rökelser, hälsoprodukter ja där är verkligen mycket att titta på. Deras ägg från gässen och hönsen är en ren delikatess och det bästa är att man får lov att köpa dom i butiken.

Jag hade tänkt att mitt undermedvetna ska välja ut en kristall till mig i dag, jag gör det i bland men nu är det längesen, men jag har fått en känsla av att jag skulle behöva det. Nu när man ska vakna till godmorgon Anneli!!! allt är möjligt, kan man ju ta hjälp av dessa magiska stenar och kanske ett änglakort.

Jag tar bilder när jag är där, så ni får se hur det ser ut i stället och berättar vilken sten jag fick till mig.
Återkommer senare i dag.

Kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..