Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 23 mars 2015

Hej alla ni som har hittat in på min blogg.

Jag heter Anneli och bor med min man i en stuga mitt i skogen. Vi har haft stugan i snart två år och renoverar den i shabby chic stilen, även våra möbler består av den slitna shabby stilen.

Min tanke är att visa er som är intresserade vad jag gör och hur duktig min man är på att renovera det som jag vill ha det, det blir mycket kompromissande då vi har många idéer hur det ska vara. Så det kommer bilder efter hand som hemsidan blir färdig, där kan ni se saker som jag har gjort om och möbler och inredningsdetaljer som är till salu.

Just nu håller jag på att göra färdigt vårt kök och detta ljuvliga skåpet hittade jag på ett loppis för ett tag sedan och nu ska fönstren skrapas rena från färg och handtag ska på. Så vi får se hur det blir när det blir klart, såklart så återkommer jag med bilder när det är gjort, men det kan nog ta ett tag innan det är vaxat och rätt handtag har hittats. Passar på att visa er vårt underbara köksbord.


Bordet har varit ett gammalt skrivbord, där hurtsarna har tagits bort undertill och min make har gjort om det till köksbord. Här njuter man av morgonkaffet och skogen utanför fönstret, allt detta får jag visa er framöver. Nu tänkte jag tacka för i kväll och hoppas ni får en god natts sömn så syns vi i morgon igen.
Kram till er alla Anneli
3 kommentarer:

 1. Bra bilder..
  Sven

  SvaraRadera
 2. Hej, vilken adress är det till din hemsida?

  SvaraRadera
 3. Hej Klara, du kommer till min hemsida via adressen
  www.shabbychicstugan.se
  Hemsidan är under uppbyggnad och blir klar inom kort.
  Ha en bra dag. MVH Anneli

  SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..