Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

söndag 19 april 2015

Bilder innan och efter!

Hej Kära läsare!

Nu har Robert kommit hem och vi lyckades hitta en del av dom försvunna bilderna jag pratade om innan i dag. Som jag sa tidigare, tycker jag det är kul att ta före och efter bilder. Hoppas ni tycker det är lika kul som jag. I morgon kör vi veckans text som vanligt och ni som inte har gjort "Godmorgon tavlan" då är det hög tid att skriva och printa ut den från datorn, eller skriva din text för hand. Man ska se den när man vaknar och går upp! Nu kör vi bilder...

Så här såg vårt sovrum ut innan renoveringenInnan förra ägaren hade tömt husetUnder renoveringen! först skurades allt, sen finslipning och spackling, sen grundmålning och därefter målad finish. Fönstren fick bli ett projekt för sig, men dom blev klara till slut.Klart sovrum! Samma vägg som på bilden ovan Bilderna som jag visade tidigare i dag, är från samma rum.Shabby chic stugan när vi flyttade in!Vi fick lägga väldigt mycket tid på att fixa till utsidan och måla om. Bilden nedan är när huset har blivit ompysslat och fått ett nytt utseende, men på sikt ska det få snickarglädje som detaljer runt fönsterna. Bilden är tagen från samma plats fast längre ifrån.Nu får ni ha en trevlig kväll och sova gott och till nattjobbarna önskar vi ett lugnt arbetspass.
Varma kramar Anneli4 kommentarer:

 1. Va bra att ha gubben hemma..
  Spännande med före-efterbilder, förändring är spännande

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Susanna. Tack för ditt inlägg. Ja nu får gubben hålla sig hemma! Kul att få respons på före / efterbilder. Renovering tar tyvärr lång tid och man glömmer lätt vad som är gjort, så bilder är kul.
   Kram Anneli

   Radera
  2. Hej Susanna. Tack för ditt inlägg. Ja nu får gubben hålla sig hemma! Kul att få respons på före / efterbilder. Renovering tar tyvärr lång tid och man glömmer lätt vad som är gjort, så bilder är kul.
   Kram Anneli

   Radera

Skriv gärna ett inlägg..