Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 1 april 2015

En ny dag i Skogsbyn!

Hej kära läsare!

I dag började morgonen med en härlig fruktdrink till mig och Robert, min man. Vill ni prova att göra den så tar ni 2 små bananer, 1 rött äpple, 1 mjukt päron, 2 apelsiner. Ni skalar päronet och äpplet, tärnar och lägger dom i mixern, bananen likaså, apelsinerna delas och saften pressas över blandningen, sen tar ni ca 2 dl vatten och häller i, starta mixern. Man kan hälla i mer apelsinsaft eller vatten om man vill ha den tunnare. Det blir två stora glas som på bilden.


Mums!Jag vill tacka alla som har skickat meddelande till mig via sms och e- mail. Fortsätt gärna och berätta era historier och positiva åsikter, det skulle vara kul om jag fick lägga upp en del till resten av läsarna. Så när ni skickar en berättelse skriv gärna om det är ok att jag presenterar den. Man inspireras av andras livsberättelser och andliga händelser.

Tänk att ha en vecka med temat andliga berättelser! för mig är andevärlden en självklarhet och det finns så mycket som vi inte pratar om eller berättar. Som tur är har vi modiga personer som förmedlar öppet saker från andevärlden och har seanser eller sittningar privat eller i grupper. Dom är för mig inspiratörer.

I går var jag ju i Butik Angela och fick handlat massor av roliga presenter och detaljer som jag ska ha här hemma. Jag försökte förmedla via bilder hur hon har det i butiken, det blev väldigt många bilder i går och då fick jag ändå inte med allt till er! Jag måste bara visa er äggen, det stora är ett gås ägg och det mindre är från hönsen. Helt underbart goda.


Klicka på bilden så förstoras den


Butik Angela
Då hade jag inte mer att bjuda på i dag, ses i morgon igen och till er som jobbar natten, var rädda om er.
Kram Anneli1 kommentar:

  1. Hej anneli provade din goda fruktdrink till lunch, jättegod. Ska göra en i morgon bitti oxå, bra början på dan.
    Glad påsk önskar Sara

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..