Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 21 april 2015

Energiers påverkan!

Hej Kära läsare!

Godmorgon vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss! Allt positivt är möjligt. Inte sant?

I går handlade texten om att bli eller vara förälskad i livet, och det innebär att man måste känna i hjärtat eller i hela kroppen, precis som när man är kär.

Varje dag kommunicerar vi på olika sätt med varandra. När vi möter någon, läser vi av kroppsspråket,lyssnar till orden som personen säger, väger in tonläget och på så sätt skapar vi en bild av situationen. Vi får också en känsla av om personen talar sanning. Vi känner av!

Många människor analyserar och grubblar väldigt mycket och lägger tid på just detta. Våra tankar i huvudet går oavbrutet och vi är väldigt duktiga på att tänka negativa tankar som vi inte är medvetna om. När vi medvetet börjar fundera och känna vad vi tänker, kan vi också förändra vårt tankesätt och dra till oss positiva tankar och känslor samt händelser. Fantastiskt! eller hur.

Att börja dagen på ett positivt sätt ökar möjligheten till en bra dag. För att saker ska bli bättre i våra liv, får man börja kommunicera med sig själv. Många har frågat hur man gör?

Om dagen börjar med tankar som inte är positiva utan "fy vilken dag jag har framför mig, vilket regnigt ruggigt väder det är, jag tål inte xxx och vad jag har ont i kroppen och så vidare...

Då kan du medvetet tänka om och skapa en positiv tanke i stället! "jag tar en sak i taget i dag, så blir dagen bra" om det regnar kan du se det såhär, "vad härligt, nu får träden och naturen en dusch och vilka vackra regndroppar"  eller du ska möta en eller flera personer som är jobbiga för dig, kan du se dom som vandrande böcker med sin livshistoria, det finns alltid en orsak till att personen har blivit den dom är. Välj att säga inom dig "vilken fantastisk människa jag har framför mig".

Jag hoppas att jag har lyckats förmedla hur ni kan göra! en negativ tanke kan vändas till en positiv tanke. När vi är i ett positivt flöde sänder vi också ut positiva energier och drar till oss positiva situationer. Man behöver träna sig i kommunikationen med sig själv, men det var som en anonym tjej sa "man får en ny vän, sig själv".

Det sista jag ska ta upp i dag är det vi kallar energitjuvar. Jag ser det inte så att människor är energitjuvar som jag möter. Vi kan hamna i ett möte, en trevlig fikastund, så märker vi att en person är tom på energi tyst och lite nere. Men under den tiden som vi fikar blir personen gladare och börjar prata och vi ser att dom helt plötsligt får energi! men vi känner oss trötta och tomma. När vi blir medvetna kan vi också bestämma oss för om personen ska få vår energi eller inte, vill vi inte ge bort den, sätt upp en osynlig vägg och säg till personens undermedvetna, jag behöver min energi själv.

Vi påverkas av varandras energier och vi kan få en person att må bra av dom energier vi har själva. Om vi går in i ett rum känner vi av energierna, om dom är bra eller dåliga, är vi i naturen dras vi till det som får oss att må bra. Alla använder vi energier på olika sätt! Vi ger och vi tar också själva när vi möter människor i vår vardag, Det är kul med livet när vi ser det på ett nytt och positivt sätt! Så använd dagen till att prata med dig själv och se hur dina energier påverkar andra.

Lycka till och ha en riktigt bra dag...

Varma kramar Anneli och från min vän i skogen.


1 kommentar:

  1. Jag har en vän som är en tjuv. Vad ska jag göra??????

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..