Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 8 april 2015

Ett kapitel livshistoria!

Hej kära läsare!

Hoppas ni har det bra där ute. Jag har fått önskemål om att ta upp mitt sätt att se på saker och vilka pusselbitar jag använder i mitt liv för att må bra. Det har varit en livsresa sen jag föddes precis som det är för oss alla, jag tror vi har levt tidigare liv och vi är här för att lära vissa läxor och inhämta kunskap.

Min erfarenhet är att vi måste se till helheten och då menar jag vad vi äter, hur vi tar hand om vår kropp, vilka tankar vi förser oss med. Det kan vara lättare sagt en gjort. Alla har vi svagheter som vi måste ta hand om och arbeta med. Det är också viktigt vem eller vilka vi omger oss med,

Ett kapitel ur mitt liv.

Jag är född av en missbrukande mamma och under två år bodde jag och min bror på barnhem. När jag var sex år delades vi och transporterades till olika fosterhem. För mig blev mina olika hem en katastrof, jag är vad man kallar ett maskrosbarn och har haft ett andligt beskydd. Första gången jag blev medveten om detta, var jag nio år och såg en man som jag inte känner eller hade träffat, han kom från andevärlden.

När jag nu 49 år gammal ( i detta livet, annars är jag nog några tusen år ) har massor av livserfarenhet och en trygghet i mig själv, vågar jag stå för vad som är min sanning och det känns skönt  i kropp o själ.
När jag ser tillbaka på min livslinje kan jag i dag se vilka viktiga möten med människor som har haft stor påverkan och vilka viktiga val som har gjorts. Men det viktigaste för mig är att jag kan se en röd tråd av lärdomar som har behövts göras. Och det är nu det blir intressant!

Jag har fått lära mig sorger i olika skepnader, massor av besvikelser, ilska och frustrationer och allt detta satte sig i kroppen och utvecklade sig till cellförändringar som satte sig i huden. Hade jag nu valt att prata om det hade jag ju tömt ur det från mitt energisystem. Det blev en del operationer och inga negativa cellförändringar. Detta ledde till att jag intresserade mig mer för kosten och började läsa om cellerna, jag hade då sedan många år kunskap om energisystemet och har alltid haft lätt för att läsa av energier hos människor jag kommit i kontakt med. Jag åt rätt kost och vitaminer för min blodgrupp och min personlighetstyp. Jag motionerade och använde affirmationer och positivt tänkande.

I dag kan jag se att mina år under uppväxten lärde mig att använda sinnen som har blivit självklara för mig att dom finns. Jag lärde mig att läsa av kroppsspråk. känna in vibrationer från personer för att veta hur jag skulle bete mig, jag levde med antennerna ute. När jag blev äldre lånade jag många böcker som handlade om beteende och psykologi och genom åren har jag utbildat mig och skaffat mina pusselbitar som passar in i helheten så som jag vill ha det.

Sen många år tillbaka utför jag behandlingar och detta är ett resultat av vad som startades när jag föddes och pågår under mitt liv här på jorden, Jag har kunnat vända något negativt till något som blir positivt i möten med människor i dag. Jag lever med andligheten som en självklar del av mitt liv, det är en av dom största pusselbitarna som jag utgår ifrån och den följer mig som en röd tråd genom mitt liv sedan barnsben.

För mig är alla människor som levande böcker som traskar runt i vår värld, alla har vi olika historier och erfarenheter att dela med oss av. Vi får ta del av ett kapitel i någons liv och ibland får vi läsa eller höra hela historien. När man ser människor som vandrande böcker får dom oftast en annan betydelse eller påverkan i våra liv. Det blir intressant att lyssna på andra och ett möte kan ge så mycket på olika plan. Det finns alltid en orsak till att människor agerar som dom gör, en historia bakom.

Ni har nu fått ta del av ett kapitel i mitt liv och kanske kan det inspirerar några till att se vilka viktiga händelser eller möten som har format er livsväg.

Mina grundläggande pusselbitar för att må bra - har sammanfattats i korthet.

1 Hälsan och andligheten - Har jag inte hälsan kan jag inte leva det liv jag har i dag. Ta hand om mig själv och lyssna inåt. Kost, träning, meditation.
2 Min man och mina barn - Det är kärlek.
3 Nära vänner - kärlek och inspiration, utveckling, gemenskap.
4 Arbete - Ger glädje och pengar för att kunna bygga upp och göra sådant som man vill. Det främjar min kreativitet och skaparglädje, utveckling.
5 Böcker och möten med andra människor - Ger mig inspiration och kunskap, självrannsakan, personlig utveckling och ödmjukhet och att vara lyhörd.

Hade det varit förra året hade jag haft en punkt till som handlade om min trofasta andliga hund Alice.Som har bott hos oss i över tio år.Kram och trevlig kväll Anneli4 kommentarer:

 1. Vilken spännande historia, beundrar människor som du
  Kram Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sara. Tack! är säker på att du har något i din livshistoria som jag beundrar.
   Kram Anneli

   Radera
 2. Joakin Nyhammar8 april 2015 18:17

  Spännande inlägg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Joakin. Tack för din kommentar.
   Kram Anneli

   Radera

Skriv gärna ett inlägg..