Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

söndag 26 april 2015

Husenergier!

Hej Kära läsare!

Godmorgon, vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss. Allt positivt är möjligt!

I går berättade jag om numerologin och att vi bodde i ett hus med 4a vibrationer, och att jag har livsväg 9. Vårt undermedvetna leder oss till det som vi behöver lära oss, både livsläxor som belöningar. Om ni vill lära er mer om numerologi och siffrornas magiska energier, rekommenderar jag boken från i går med Glynis McCants. Nu till vår bostad med 4 vibrationer.

"Ett hem med vibrationerna 4 representerar trygghet. Låt oss säga att du just nu bor någonstans där du känner dig osäker. Du upplever att ingenting klaffar och att du inte är trygg. Flytta in i ett 4a hem, för där finns en känsla av frid och av "jag har det bra". Ett 4a hem är väl förankrat, det kretsar kring jorden. Där bör finnas en trädgård eller blommor utanför. Fyran är solid och här finns en fantastisk grund, som får människor att känna sig trygga.

Det är ett hem där man kan söka kunskap och bli bättre på vad det nu är man har valt som sitt yrke. Fyran är också ett hus för service, så om du arbetar för en välgörenhetsorganisation bör ni träffas i ett 4a hem. Om du studerar och måste läsa mycket, skulle detta vara en idealistisk bostad. I denna bostaden pågår ständigt saker, så glöm inte att släppa loss i bland, annars kan tillvaron bli alltför intensiv"

En bostad med 7 vibrationer står för inåt skådande och sjuan är andlighetens tal. Fyran är också ett karma tal och kan innebära att man får ta itu med känslor och städa upp inom sig. 

Om man har livsväg 9, är det uträknat via ditt födelsetal och kan inte påverkas via ändringar. Men det kan man göra med sitt namn, så det kan få andra vibrationer som påverkar i en positiv riktning.

Jag har då livsväg 9 som står för Humanisten. Jag blir tvungen att sammanfatta det i korthet, annars blir det väldigt långt. Hoppas det är okej!

"Nian är det ur nummerlogiskt perspektiv mest utvecklade talet och anses vara en av de allra starkaste vibrationerna, eftersom den innehåller kvalitéer från alla de andra talen. När en nia har en stark andlig bas är den en underbar källa till ljus i vår värld.
Det finns verkligen ett osjälviskt drag hos den. Den är också den högsta av de enskilda vibrationerna och den styrs av beslutsamhet. Den här livsvägen har en stark böjelse för att följa det den tror på.
Nior hyser en autentisk aktning för mänskligheten, så deras mål gynnar även andra. När nior misslyckas upplever de att de har svikit världen. Ett typiskt kännetecken för livsväg 9 är att de ofta har problem med sin ursprungliga familj. De kan känna sig oälskade eller övergivna av sina föräldrar eller också tycka sig bära hela ansvaret för sina föräldrar.
Svaren kommer till 9an när dom ger plats för den andliga sidan och lyssnar på den inre rösten. Nian behöver inte stå i centrum för uppmärksamhet, andra placerar dem där iallafall. En nio person får ofta frågan om dom är lärare, dom bör ha ansvar, för dom missbrukar inte det"

Som jag sa, texten är ett utdrag ur boken numerologi och det finns så mycket mer att skriva om livsväg nio. Men jag vill få er att se på er egen livsväg och vilka vibrationer och energier ni själva befinner er i. Om man inte vill eller kan räkna ut sitt namn och födelsetal själv, be någon som är erfaren och kan hjälpa dig. Men i boken beskriver Gynis McCants allt, steg för steg hur du ska göra.

Jag lovade er bilder på min stege som står i sovrummet, som en detalj att hänga kläder och dylikt på.


Ha nu en riktigt skön söndag och njut av dagen! den kommer aldrig åter.
Varma kramar från Skogsbyn..
Anneli


1 kommentar:

Skriv gärna ett inlägg..