Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

söndag 12 april 2015

Kinesiologi!

Hej kära läsare!

Nu är jag här igen och vill gärna presentera en kär kollega som arbetar med Kinesiologi (rörelselära).
Hon heter Lena Åkesson och är utbildad Kinesiolog och har mycket på sin meritlista. Hon fanns bland annat med i en artikel i 2000- talets Vetenskap och i tidningen Nära 2013- Det skrevs en lång artikel om henne i Nära som var jätteintressant. Att jag väljer att bara nämna detta, är för jag ska berätta om Kinesiologin, annars finns det mycket mer spännande att berätta om Lena.

Hon har sin verksamhet i Svalöv i Skåne och kontaktuppgifterna till henne finner ni längre ner på sidan.

Kinesiologi - Modern fysiologi, anatomi och rörelselära...

Ta aktiv del i din hälsa och låt kroppen berätta hur du mår. Det är en kombination med urgamla akupunkturlagar och österländsk kunskap om människans energisystem.

Kinesiologen Lena identifierar dina eventuella obalanser och problem genom muskeltester. Våra muskler är kopplade till olika delar av kroppens energisystem. Genom manuella muskeltester i din arm och Lenas olika frågor och tryck på kroppen, tar hon reda på vad den behöver.

Man ligger ner på rygg och får ha armen upp i luften. Lena håller på armen och ställer massor av frågor, under tiden hon går igenom olika tryckpunkter och fält i systemet ( kroppen ).

 Hos mig behövdes inget homeopat medel , jag var frisk som en nötkärna, iallafall i den fysiska kroppen. Men det kom upp ett minne från den själsliga delen som var helt rätt och det visste inte Lena vid denna tidpunkten. Hon berättade om ett liv i Ryssland för länge sedan, det var svår svält och jag hade två barn och en man. Jag fick vara uppfinningsrik och göra mat på nya saker som man inte kände till på den tiden, men vi svalt ordentligt. Folk ville inte lyssna på mig och min röst blev inte hörd, Hade jag stått på mig då, hade många sluppit svälta. Hon berättade att jag i dag är väldigt känslig när det gäller maten ( helt rätt ) och i mitt nuvarande liv hjälper jag människor att komma till rätta med kosten ( också rätt ). Hon berättade även privata saker som är kopplade till min familj och det känns inte rätt att lämna ut dom, men det var rätt det med.

Jag hade fått till mig en bok två veckor innan mitt besök hos Lena. Gissa vad den handlade om, jo Ryssland. Det var en berättelse om krig och svält och människoöden.

Genom att testa spänningen i musklerna får man snabbt en bild av var det finns blockeringar i akupunkturbanorna eller i energiförsörjningen till olika inre organ och kroppsfunktioner. Allt det som vi tar in och registrerar, kan också avläsas genom anspänning i musklerna.

Om vi tar oss tid och lyssnar på vad kroppen vill tala om, finns svaret inom oss själva! Visst är det fantastiskt! Jag hade tänkt komma tillbaka till Kinesiologin under veckan och berätta lite mer, så blir det inte så mycket på en gång. Min berättelse handlar om mitt första besök hos Lena.

Hittade en bild som jag tyckte var så fin!

Kontaktuppgifterna till Lena Åkesson Södervångsgatan 1   268 34 Svalöv.
Ni når Lena på 070 - 405 17 98

Många varma kramar och en förhoppning om att ni får en god natts sömn och till nattjobbarna! Va rädda om er och sprid lite kärlek till nattens vakna själar som ni stöter på.

Kram Anneli
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..