Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 14 april 2015

Mer Kinesiologi!

Hej Kära läsare.

God eftermiddag! och hoppas er dag började bra och fortsätter i den andan. Själv har jag varit på gymmet och kört ett styrketräningspass med min goda vän Angela. Träningen är ytterligare en viktig pusselbit i mitt liv, som är kopplad till min hälsa. Även träningen har följt mig som en röd tråd i mitt liv och har varit ett bra sätt att få ur mig ilska och annat, speciellt när jag var yngre. Nu tränar jag för att mitt energisystem mår bra av det och det främjar mina må bra endorfiner i kroppen.

I söndags presenterade jag Kinesiologen Lena Åkesson från Svalöv för er. Jag lovade att återkomma och berätta mer om Kinesiologin för er och allt det fantastiska som kroppen kan berätta för oss, om vi bara tar oss tid att lyssna! Såhär beskriver Lena kortfattat sin Kinesiologi till er läsare.

Lena berättar.

"Din kropp kommunicerar och berättar var obalanser finns oavsett om det handlar om grundämne brist eller sviter efter infektioner eller trauman. Kroppen sorterar också vilken obalans som ska prioriteras först, för bästa möjliga behandling av dig.

Efter ett muskeltest görs en så kallad balansering. Obalanser kan påverkas genom kosten och att man löser upp gamla trauman i energisystemet ( kroppen )

När kroppens eget signal- och feedbacksystem ges möjlighet att arbeta utan blockeringar får dina självläkande krafter större spelrum. En Kinesiologibehandling ger dig ökade krafter såväl kroppsligt, själsligt, som andligt!"

Hon önskar alla nya kunder varmt välkomna.. Lena når ni för tidsbokning på följande telefonnummer.
Mobil: 070- 405 17 98 
Hon finns på: Södervångsgatan 1 Svalöv

Kanske kan detta vara en pusselbit i era pågående liv, precis som det har varit i mitt. Hur som helst, så är det ett spännande möte med sig själv. Berätta gärna för oss på bloggen om ditt möte hos Lena, om det känns tryggt för dig. Lycka till på resan inåt med dig själv!

Jag önskar er en trevlig kväll...
Kram Anneli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..