Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 28 april 2015

Morgonstund har guld i mun!

Hej Kära läsare!

Dom senaste veckorna har det varit så mycket information om meditation, skivor, livskapitel med mera. Men vi får ju inte glömma bort, att njuta av tillvaron och stanna upp! Så i dag tog jag en stund och bara gick runt tomten och njöt av allt det gröna som håller på att slå ut. Dock väldigt tidigt i år.

Här i Skogsbyn är det ett soligt och härligt väder, luften är väldigt ren och klar att andas. Fåglarna kvittrar öronbedövat! Vi har en stare som vill sjunga, så ingen annan ska höras, en hackspettsfamilj som stadigt bor här och knackar ihärdigt i trädet, och en husmus! den bor här sen vi flyttade in, nu tror ni att den bor inne, men den får faktiskt hålla sig utomhus.

Så jag tänkte låta er få ta del av min rundtur.


Trappan har under många år gömts under ogräs, men förra året rensades den fram, det tog några veckor. Veden har vi fått göra en tillfällig plats till i väntan på att det andra ska bli färdigt.

Naturen är verkligen fantastisk! vilken gul färg.


På vägen ut i skogen, har vi rensat upp, och börjat sätta äldre stolpar som ska bli en gärdsgård.
Stenarna ni ser, ska användas till stentrappor och dylikt.


Vitsippan ute i backarna står! niger och säger, att nu är det vår.Kommer ni håg stolen som jag skulle plantera till påsk! Det gjordes, men det tog lite längre tid att få upp dom söta påskliljorna, än vad som var tänkt.
Jag hoppas ni tar en runda runt ert eget boende, och ser vad som finns hos er. Kanske bor ni i lägenhet och har en härlig balkong att inreda, för njutbara sommardagar / kvällar. Om ni vill dela med er av bilder till oss på bloggen, så blir vi glada! Ha en riktigt fantastisk dag och hantera era känslotränare med kärlek, om du kan. Det är lätt att tänka i tanken, dock svårare att göra i praktiken. Men nya vanor får ta lite tid, och träning ger färdighet och självkännedom.

Kramar till er Anneli5 kommentarer:

 1. Morgonstund har guld i mun!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar vitsippor, våren är här!!!!!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia. Håller med dig, vitsippor är något speciellt.
   Kram Anneli

   Radera
 3. Härlig stentrappa,synd att gömma..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Andrea. Det var värt jobbet att ta fram den.
   Kul att du tyckte den var fin.
   Kram Anneli

   Radera

Skriv gärna ett inlägg..