Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 23 april 2015

Musikslingan och energier!

Hej Kära läsare!

I dag har det varit en lång dag och mycket energi har gått åt, men så är det med vissa dagar. Ni som råkar ut för det ni kallar energitjuvar, prova att sätta upp en osynlig mur och säg inom dig själv " jag väljer att behålla min energi själv" är man modig, så kan man ta upp det med sin vän / kompis. Min erfarenhet av vänner som behöver energi, har förbrukat sin egen på ett problem som dom har det jobbigt med. Dom är mitt uppe i något!

Personligen tar jag en power walk eller en fika med min vän och lyssnar helhjärtat på personen, och låter dom prata av sig. På en rask promenad kan man prata samtidigt, då brukar problemen kännas lättare när man har rört på sig och fått frisk luft, och man får ny energi och tänker bättre.

Kul att ni tyckte om musikslingan från munkarna i Tibet. Jag ska själv prova den ute i naturen och se vad som händer i mitt eget energisystem. Jag kan berätta att när vi gör den här hemma, vibrerar vårt energisystem och sist såg jag bara orangea färger i olika nyanser och magen förde ett himla oljud, kurrade och bullrade. Jag återkommer och berättar hur ni kan göra när ni mediterar, så som jag gör. Men som sagt min energi är på sparlåga och jag behöver komma i säng!

Kram och god natt kära läsare...
Anneli


1 kommentar:

Skriv gärna ett inlägg..