Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

lördag 25 april 2015

Numerologi

Hej Kära läsare!

Hoppas ni har det bra där ute i världen, jag och Robert har fått gjort färdigt en massa småsaker som inte har hunnits med. Ena sonen har varit hemma och ätit och pratat om sitt fina hus som han har köpt. Affären blev färdig nu i veckan som gick. Ett härligt gammalt stenhus med trägolv och högt i tak, och såklart var där en fin kamin. Kvinnan som har bestämt inredningen och renoveringen, har verkligen varit duktig, och  allt är klart för inflyttning i sommar. Vi har varit med och tittat på hus med honom och det har blivit några stycken! Huset ligger inbäddat i skogen, med stora gamla bokar och ekar in på knutarna, en idyll! Att jag nämner naturen, förstår ni när ni läser om 7 hus.

Det som är så kul med att titta på andra hus! är att man själv får en uppfattning om hur fint vi bor och vilken natur vi har in på knutarna, och vilken speciell energi vi har här uppe i Skogsbyn. En annan sak som har blivit tydlig under resan med att hitta hus åt sonen, är att se honom använda alla egenskaperna som han har vuxit upp med. Att lita på sin egen intuition / känsla, angående huset och platsen han ska bo, att ta reda på all fakta och göra en ordentlig kalkyl med mera...

Att jag nu berättar detta för er, är att jag ska ta upp något som är så fascinerande att när man börjar se det och förstå det, öppnas en helt ny värld som är så kul!  det är numerologin / siffrornas magiska betydelse! ( i min profil har ni sett att jag talar om att min livsväg är nio, det är numerologi ) I veckan som kommer, ska jag berätta mer. Men nu ska jag fortsätta min berättelse om min son, han heter Johan och är snickare bland annat.

När vi nu har tittat på hus, har han bara varit intresserad av hus som får vibrationen sju! utan att veta om det själv. Det finns saker runt omkring oss som existerar, vare sig vi vill tro på det eller inte! Alltså! det undermedvetna leder honom till sju hus. Jag ska kortfattat sammanfatta bostad sju för er. Längst ner i inlägget kan ni se boken som jag rekommenderar, om man vill lära sig numerologi.

"Ett hus med 7 vibrationer är en plats där man bör begrunda livet och skåda djupt in i sig själv. Äventyret finns inombords. Akta dig för att fly med hjälp av sex, droger, alkohol eller mat. Det här är också en bra plats att studera sina drömmar och visioner. Många märker att deras intuition är starkare än vanligt, i ett hus med 7 energi. Kan hända att dom har sanndrömmar, andra människor dras dit, då dom känner sig välkomna där.
Det här är inte en bostad för dom som söker materiella framgångar. Om du bor i ett 7 hus eller i en lägenhet med 7 energi, och tänker att detta är inte rättvist. Kan du sätta upp bokstaven A på insidan av dörren. A har siffran 1 och ditt hus blir en 8a i stället. Vilket kan hjälpa dig i ekonomiskt avseende.
7 hus uppmuntrar till ensamhet i naturen eller i tankarna"

Jag älskar numerologin och siffrornas magiska vibrationer, tro mig! det stämmer, när man börjar titta tillbaka och ser vad ditt namn och födelsetal berättar om dig, du blir du förvånad. Jag bor i ett hus med vibrationerna 4 och har livsväg 9. Inlägget i dag blir så långt, så jag sparar det till i morgon.

Texten är hämtad ur boken Numerologi och skriven av Glynis McCant
Boken är rosa.

Jag vill avsluta med att tacka Jelena för ett härligt möte i veckan. Hon var här och hämtade det fina linneskåpet som hon köpte av mig. En mjuk och härlig tjej. Jag bad henne skicka en bild, när hon hade inrett där hon skulle ha skåpet, och det gjorde hon. Och med hennes tillåtelse får jag också visa er hur fint hon har det. Så bilden här nedan är från Jelena!Jag hoppas ni har en trevlig lördagskväll.
Varma kramar från Anneli


1 kommentar:

Skriv gärna ett inlägg..