Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 13 april 2015

Tänkvärt för veckan!

Hej kära läsare!

Godmorgon tavlan hoppas jag ni har vid sängen, så ni ser den när ni vaknar! Ni byter ut mitt namn till ert.

"Godmorgon Anneli! Vilken fantastisk, härlig dag du har framför dig.
Allt positivt är möjligt"
Kram

Jag fick en väldigt fin kommentar av en tjej som vill vara anonym. Hon berättade att morgontavlan hade gett henne en ny vän, sig själv! Jag tyckte det var så fint.

Nu till veckans text som ni gärna får ta med er och fundera över. Jag har även denna veckan valt en text ur Rhonda Byrnes bok Kraften. Denna veckan har jag valt texten och den kändes väldigt rätt.

"När du ger positivet får du positivet tillbaka, och om du ger negativitet får du negativet tillbaka. När du ger positivet får du tillbaka ett liv fullt av positiva saker.Om du ger negativet får du tillbaka ett liv fyllt av negativa saker.
Och hur ger du positivet eller negativet? Genom dina tankar och dina känslor!

I varje ögonblick ger du antingen positiva tankar eller negativa tankar. Du ger antingen positiva känslor eller negativa känslor. Vare sig de är positiva eller negativa kommer de att avgöra vad du får tillbaka i livet.Alla de människor, omständigheter och händelser som utgör varje ögonblick i ditt liv attraheras till dig genom de tankar och känslor du sänder ut.
Det är inte så att livet bara händer-du tar i mot allting i ditt liv utifrån vad du har gett.
Det du ger - det får du tillbaka. Om du tänker och känner: "Jag har en jobbig och stressig dag i dag", då drar du till dig människor, omständigheter och händelser som gör din dag jobbig och stressig".

En bra text om attraktionslagen! Det samma gäller omvänt, om vi börjar dagen med en positiv godmorgon tavla. då startar vi med en positiv inställning. Man kan säga att vi använder en positiv pusselbit för att må så bra vi kan. Att ha en medveten dialog med sig själv, gör att vi blir medvetna om hur vi kommunicerar med oss själva.

Många är inte medvetna om vad dom tänker när dom har vaknat  Är du?
Att prata med sig själv och ha en bra dialog, är ett sätt att bli medveten om sig själv och vilka tankemönster som har skapats. För att förändras behöver vi ha, viljan och motivationen, sen är allt möjligt!

Jag önskar alla en trevlig kväll.
Kram Anneli
2 kommentarer:

  1. Hej Anders. Tack för din kommentar och att du tyckte om inlägget.
    Kram Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..