Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 20 april 2015

Tänkvärt för veckan!

Hej Kära läsare!

Jag tänkte gå tillbaka till när jag var i Angelas butik och mitt undermedvetna valde en agat sten. Samma vecka fick jag ett armband som var i agat stenar av en person som ingår i mitt nätverk, kan det bli bättre bekräftelse på att man ska lita på sin intuition! Något från agat stenens vibrationer är bra för mig!

Texten för veckan kommer att handla om att bli förälskad i livet och föra in positiva energier i ditt liv, så du hamnar på den frekvensen att du drar till dig det du önskar i ditt liv eller behöver. Personligen brukar jag föreställa mig att jag möter dom / den personerna ( synkroniserade möten ) som har med det aktuella situationen i mitt liv att göra. Det är bra om man kan träna upp sin förmåga att se saker framför sig precis som på film. Nu till Rhonda...

Text från Rhonda Byrnes bok kraften ( sidan 134 )

"När du blir förälskad i livet försvinner alla begränsningar. Du bryter igenom begränsningar i fråga om pengar, hälsa och lycka och i form av nivån av glädje i dina relationer.
När du blir förälskad i livet möter du inget motstånd, och det du älskar dyker upp i ditt liv nästan ögonblickligen. Människor känner din närvaro när du kommer in i ett rum.
Möjligheterna kommer att strömma in i ditt liv, och du kommer lätt och enkelt att kunna lösa upp negativitet. Du kommer att må bättre än du trodde var möjligt. Du kommer att känna dig fylld av en obegränsad energi och entusiasm och en okuvlig livsglädje.
Du kommer att känna dig lätt som en fjäder, som om du flyter på luft, och allt du älskar kommer till synes bara att falla ner framför fötterna på dig. Bli förälskad i livet, släpp lös kraften inom dig, så kommer du att bli obegränsad och oövervinnerlig".


Tack Rhonda för den inspirerade texten. Jag bara öppnade boken efter att jag hållit den i mina händer en stund och bett om en text till oss.

Jag har fått jobba mycket med att bli förälskad i livet, sen jag valde att komma till jorden. Det ha varit kämpigt med många saker. Det som har hjälpt mig, är att vi alla har våra läxor som ska läras. Men hur gör man när livet känns ensamt och tomt? och man är ledsen, arg på samma gång. Eller människor som inte har bostad eller är på flykt eller du som har mist ditt jobb, går igenom en skilsmässa där du får ekonomiska förluster,eller när hälsan sviktar, vad gör man? Hur blir man förälskad i livet då!

Ni ser det finns många livsöden där ute som berättar var vi befinner oss i livet. Vi får bestämma oss för att göra jobbet med oss själva, städa upp i vårt inre och be om hjälp att förändra saker, det kan vara till universum och till människor som har dom kvalitéer vi söker för stunden.
Hitta platser som får oss att läka och hitta glädjen, och se dom små sakerna i livet. Naturen med alla våra element är otroligt läkande, skogen, vattnet, bergen med mera. Försök att börja hitta saker som ger dig en tacksamhetskänsla i kropp och själ och lyssna till vad din intuition vill vägleda dig.
 Be om att rätt personer ska komma in i ditt liv som hjälp på vägen, då kan vad som helst hända!

Varma kramar till er och ge inte upp!
Kram Anneli

2 kommentarer:

Skriv gärna ett inlägg..