Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 27 april 2015

Tänkvärt för veckan!

Godmorgon Kära läsare!

Vilken fantastisk dag vi har vaknat till! Allt positivt är möjligt för dig i dag. Härligt att tänka att dagen bär på alla möjligheter, till möten som kan förändra ditt liv! Visst håller ni med.

Nåväl! Det är måndag och då kommer veckans text, och denna månaden har jag skrivit ur Rhonda Byrnes bok Kraften. Så jag tänkte avsluta månaden med en text som handlar om Dina personliga känslotränare. Jag höll boken i mina händer och bad om en text till er på bloggen, sidan 195, kom upp. Texten var väldigt träffande, när det gällde mig själv. Jag höll på att bli indragen i något som inte hade med mig att göra, men tack vare att jag är medveten om hur man bör göra i sådana situationer, kunde jag be personen vänligt att inte använda mig i syftet till kommunikation. Energin var inte positiv! Ni kommer förstå när ni nu läser texten, och säkert kommer många att känna igen sig.

Citat ur Rhonda Byrnes bok Kraften.

"Ett sätt att ta udden av svåra och utmanande relationer är att föreställa dig människor som dina "personliga känslotränare". Kärlekskraften presenterar dig för många olika slags personliga känslotränare, förklädda till människor i ditt dagliga liv, men de innebär alla att du övar dig i att välja kärlek!
Somliga människor kanske är snälla personliga känslotränare eftersom de inte pressar dig så hårt och är lätta att älska. Andra kan vara ganska hårda personliga känslotränare eftersom de testar dina gränser, så som en del idrottstränare gör, men det är de människorna som stärker dig i att alltid välja kärlek.
Somliga tränare kanske försöker få dig att döma dem eller andra, men gå inte i den fällan. Dömande är negativt och det är inte att ge kärlek.
Vissa tränare kan testa dig genom att provocera dig till att känna ilska, hat eller hämndlystnad. Vänd dig bort genom att söka efter de saker du älskar i livet. Somliga tränare kan till och med få dig att känna rädsla, skuldkänslor eller mindervärdeskomplex. Gå inte på något av det, för negativitet är aldrig kärlek.
Om du föreställer dig människorna i ditt liv som dina personliga känslotränare kommer det att hjälpa dig med svåra relationer.
Attraktionslagen är som klister. När du gläder dig åt någon annans lycka, fastnar deras lycka på dig! Men när du diskuterar negativa saker hos någon annan fastnar även de här negativa sakerna på dig och du tar in dem i ditt eget liv"

Tack Rhonda för att du har skrivit och förmedlat alla budskap till oss!


Under april tänkte jag välja en annan bok, så är det någon där ute som vill rekommendera en bok till oss på bloggen, så hör gärna av dig. Om det är någon som vill veta mer om Rhondas budskap och inte orkar läsa. tycker jag du ska köpa hennes film The Secret - Hemligheten

Under veckan som har gått, har jag börjat ett nytt jobb tillsammans med härliga kärleksfulla människor. Jag kommer dock inte jobba heltid där, utan även ge utrymme för min verksamhet som ger glädje och möten med likasinnade själar!

Jag önskar er alla en bra dag, med texten i klart minne för alla människotränare ni ska möta. Jag har inte glömt att skriva om min korridors meditation eller hur jag upptäckte trädens energier och påverkan.Detta kommer under veckan, det är jättekul att ni vill ta del av detta, och att ni har blivit inspirerade. Tack alla! för dom fina inläggen och kommentarerna jag har fått under veckan, det värmer.

Kommer ni ihåg dessa cementhänderna? Jag har målat dom i Shabby look! fiiint.





Min Godmorgon Tavla!



Kram till er från Anneli!

3 kommentarer:

  1. Intressant o passande läsning efter dagens samtal! Kram Matilda

    SvaraRadera
  2. Godmorgon Kära Matilda. Tack för ditt inlägg, Jag håller med dig, att det kan vara svårt innan man har provat och övat sig i sitt nya beteende, gällande känsloträningen.
    Lycka till Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..