Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 6 april 2015

Trädmeditation fortsättning!

Hej kära läsare!

Jag hade tänkt bjuda på massor av Shabby chic bilder men jag lägger upp dom i bildarkivet på hemsidan under kvällen i stället. Jag skulle varit ledig under helgen men några kunder har behövt hjälp med sina ryggar och det är viktigare.

Jag tror på synkroniserade möten ( vi sammanförs av en högre mening ) och i dag hade jag ett sådant möte med en man, som vi kan kalla Björn. Han gör gärna som jag säger och tror på det jag gör, men därifrån till att själv berätta för andra vill han inte. Men jag fick lov att berätta för er om hans upplevelse vid min gamla bok i dag.

Det är ca två år sedan vi möttes sist och detta beror på att jag har haft ett längre uppehåll från mitt företag. Jag blev sjuk och behövde arbeta med mig själv och hitta glädjen igen och när vi flyttade upp till Skogsbyn återvände energin och balansen i energisystemet suggestivt igen. Nog om det.

Efter behandlingen var Björn glad och rörlig och undrade vilket träd han skulle gå till om han skulle göra " den där trädmeditationen" hur väljer man ett träd när det är så många? Ta ett träd som verkar tilltalande, som sticker ut. Men det gick inte så jag tog med honom till min bok.

Han satte sig med ryggen mot trädet och tog andetagen,

Björn berättar..
"När jag tog andetagen kände jag mig yr och jag hörde en rovfågel långt borta och det lät som ett dån eller vattenfall i huvudet. Jag huttrade och kände mig frusen, men tror det berodde på behandlingen.
Efter en stund kändes det som vibrationer från trädet, men jag är osäker på om det kom därifrån. Det var en märklig upplevelse som är svår att sätta ord på. Men jag kommer att göra om det snart."

Hälsa folk att det händer något! Björn

Jag kan också uppleva det Björn gör och det beror på att spänningar släpper och att vi har för mycket runt om kring oss som vi tänker på. När jag gör min trädmeditation i dag upplever jag det mer som att jag kliver in i vibrationerna runt trädet och fångar upp budskap från naturen. Min intuition förstärks och jag får en enorm energi. I bland uppfattar jag färger. Innan jag går därifrån tackar jag för energin och säger hej då, precis som till en vän!

Såhär ser det ut när man kommer in i mitt lilla väntrum.


Ljus kubbar av trä! Vi tillverkar dessa själv i olika storlekar.
Jag shabby chicar dom och gör plats för rökelse och en spik i zink så man lätt kan byta till något annat. På den övre bilden har jag fäst lavendel runt spiken och den nedersta bilden har jag ett prisma hjärta. Tyvärr har jag inga till försäljning för dom tar slut, men nya är på väg.

Tack för i kväll alla härliga själar. I morgon fortsätter vi med Godmorgon Anneli vilken fantastisk härlig dag vi har framför oss. Allt är möjligt. ( ni tar ert eget namn )
I morgon kommer en ny text för veckan som ni kan ta med er och jag summerar min vecka och berättar vad som har hänt andligt.

Kram Anneli


3 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk berättelse. Snacka om inspiration, Hälsningar Kattis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kattis. Vi får nog ordna trädmeditationer i början på sommaren, eller vad tror du. Har du provat?
   Kram Anneli

   Radera
 2. Hello Anneli and thanks for a great blog. I live in Nevada and we have many large oaks here. I'll try this meditation . have a good time
  Elia

  SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..