Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 30 april 2015

Valborgsmässoafton!

Hej Kära läsare!

I dag är det Valborgsmässoafton och det kommer att tändas eldar runt om i vårt avlånga land. Visste ni att denna afton är förknippad med Valborg som blev helgonförklarad,man trodde häxorna red på sina kvastar till offerplatser. För att förhindra detta, tände man eldar och förde oväsen! Så kvällen i dag handlar egentligen om spökerier! hmm! undrar hur många som hade firat Valborg! om dom tänkte på syftet för kvällen? För syftet för kvällen är ju att förhindra och skrämma häxorna, så dom inte kommer iväg till offerplatserna: Hihi dom kommer nog fram ändå, eller vad tror ni?

Min erfarenhet av spökerier och andar är att dom finns i allra högsta grad. Jag har själv sett en del, och i bland får man budskap, och i bland får man ingenting. Jag får ofta frågan om jag kan prata med andar som finns hemma hos människor, men jag har inte den förmågan. Att känna när någon är närvarande eller se andeväsen, är något jag har haft sen barn. Men jag kan inte bestämma i förväg att jag ska kommunicera eller träffa någon själ, det kommer av sig själv om det är meningen.

Väldigt många människor känner av och tycker det är obehagligt, vi lyssnar alla till intuitionen, antingen medvetet eller omedvetet. Tänk när ni går in i ett rum, då känner ni av energierna där. Det känns spänt eller positivt, ibland tänker man på en person, innan dom ringer! eller du åker bil och får en känsla av att du ska sakta ner, och precis då kommer det en bil runt kurvan! Det finns hur många exempel på intuition som används i vardagen.

Barn och djur är fantastiska på att se och känna av andeväsen, och jag skulle vilja säga att alla egentligen kan göra det, men man lyssnar inte, eller så är man känslomässigt avstängd.

Vi får återkomma till andeväsen och knyt längre fram. Så elden i kväll får stå för utrensande av vintern och inträde i våren, vi städar ut de gamla och in med det nya. Visste ni! att i natt sägs det vara extra gynnsamt att kommunicera med andeväsen från andra sidan, skiktet sägs vara extra tunt! jag vet inte om detta stämmer, så finns det någon där ute som vet? berätta gärna för alla på bloggen.

Nu får jag önska er en trevlig Valborgsmässoafton! jag avslutar med lite bilder på vår kamin som står i köket.
Vi satte in kaminen på våren, första året vi flyttade hit, det var en bra investering.


Kram Anneli

3 kommentarer:

  1. Fia Nordström30 april 2015 13:28

    Hej,följer din blogg nästan varje dag. Alltid inspirerande läsning. Glad valborg önskar Fia från Nörrköping

    SvaraRadera
  2. Hej Fia från Norrköping! Tack för ditt inlägg. Det värmer inombords att du finner bloggen inspirerande. Kram och lycka till! på din livsväg...
    Passar även på att hälsa till Bea! som tyckte Shabby chic detaljer och natursköna bilder, såg riktigt mysigt ut! Tack för det Bea...

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..