Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

söndag 17 maj 2015

Allergi!

Hej Kära läsare!

I dag har det blåst, regnat och haglat hos oss, men vi har fått planterat lite blommor och städat upp sådant som vi inte har hunnit med. Men det kom lite annat oväntat, jag har råkat ut för en allergisk reaktion och är fortfarande stopp i bihålor och ögonen har runnit, jag är inte allergisk mot något och har aldrig varit. Men om man slår upp allergi i Louise L.Hays bok "Du kan hela ditt liv" kan man läsa att allergi står för Förnekande av den egna kraften och Vem är du allergisk mot?

Ni vet jag valde text ur den boken till er "Tänkvärt under veckan" och nu visar det sig att jag har fått den här reaktionen efter att jag har varit hemma hos personer som renoverar och slipar, och som har hund och katt, mycket märkligt! men jag har lärt mig att saker hänger i hopa och har en mening, även om man inte ser det direkt... så jag får vara öppen. Vad ska detta ska leda mig till? eller vad ska jag bli uppmärksam på?

Jag har fått till mig en bok under helgen som ska vara väldigt bra, och den tänkte jag välja text ur i morgon. Så det tackar vi Kerstin för... Den heter på "Änglavingar" av Mariana Stjerna. Jag har inte läst den, så det ska bli jättekul! att se vad vi får för budskap i morgon.

Jag tänkte visa er lite bilder på det som jag har planterat under helgen. Den ser lite tilltufsad ut! Bakom zinkkrukan, står lavendel. Jag brukar torka lavendel långt in på hösten. Doften är underbar.


Visst är färgen underbar...


Pelargonier i vitt och rött! Jag tycker det lyser upp fint. Regnet har fått dom att lägga sig platt fall... Hmmm

Detta är en av mina små söta Hortensia klätterväxter som jag har satt runt min paviljong. Ni kommer få se paviljongen längre fram, när den ska få en grå gammal yta. 


Kommer ni ihåg att jag berättade om blåbärsriset utanför vårt sovrumsfönster, här är riset med många små blåbär på väg... mums!


Snöret på gräsklipparen gick mitt av när Robert skulle starta den, så gräset får växa lite till. Hela slänten med gräs gjorde vi förra året, där stod stora granar när vi flyttade in.


Vår dörrbjällra har fått ny kedja och bör hålla ett bra tag nu.


Jag önskar er en god natts sömn och bjuder in er i morgon till tänkvärt för veckan.
Kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..