Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 12 maj 2015

Allt du önskar kan du få!

Hej Kära läsare!

I går fick jag en fina ord från Robert på bloggen! Tack hjärtat. Vi är inne i en period med många saker som pågår i våra liv just nu och vi träffas väldigt lite. Ni kommer i håg min son Johan? han som var snickare och tittade på hus och bara drogs till hus med 7 vibrationer ( ni kan läsa om detta i tidigare inlägg ) Husköpet är färdigt och han ska flytta in förste Juni, Roberts äldste son håller på att bygga till sitt hus och Pappa hjälper till med grunden och allt där till. Min yngste son Jonny, pluggar uppåt landet till robottekniker och blir färdig nu i Maj. Och vi själva ska göra färdigt köket i gäststugan / behandlingsrummet. Spisen vi skulle hämta i helgen var inte bra! så vi får vänta på den. I bland går livet i hundra nittio och nu är det så. ( fast rätt kul!)

Veckans text i går handlade om hur vi lär oss som barn vad vi ska tycka om oss själva och livet. Vi lär av dom vuxna som finns i vår närhet. ( Bok av Louise L Hay ) Jag har gjort en sammanfattning av Louise text.

"Men vi kan inte klandra våra föräldrar för detta. Vi är alla offer för det som var före oss. Våra föräldrar eller dom som tar hand om oss, kunde inte lärt oss något som de inte visste någonting om. Om dom inte visste hur de skulle tycka om sig själva, var det omöjligt för dem att lära dig tycka om dig själv. Dom gjorde det bästa möjliga av det som dom hade blivit lärda som barn: Få dom att berätta om sin egen barndom. ( det ger en förståelse för deras beteende ) Om du lyssnar medkännande! kommer du att få reda på varifrån deras ängslan och mönster kommer i från. Dessa människor, som gjorde dig så mycket ont var precis lika rädda och skrämda som kanske du är"


Tänkvärt och utvecklande för sig själv! Som ni vet har jag varit fosterbarn. Jag hamnade hos en familj som lärde mig att stryk var nyttigt och jag som person hade inget större värde. Det har tagit mig många år att hitta värdet på mig själv och bli trygg i den kroppen jag befinner mig i.
En av mina belöningar här i livet är Robert, han har en helt annan uppväxt. Han kommer från ett väldigt tryggt hem, där musik och utbildning var viktigt, tvärt i mot vad jag kom i från.

Jag har inte berättat om mina kontakter med änglarna, men det kommer... Dom finns i allra högsta grad runt om kring oss. Som barn var andevärlden viktig och dom som fanns runt om kring mig- när livet var som tuffast. Jag trodde alla uppfattade och såg dom! men så var det inte.
Jag var runt nio år, när jag först såg en man från andevärlden som gav mig tröst, och han befann sig runt om kring mig under några år, men sen har jag inte sett honom igen. ( jag vet inte vem han var ).

För mig har skogen och andevärlden varit som en läkande röd tråd i mitt liv. Jag tror vi måste försöka se saker utifrån som vuxna och skapa en förståelse för vad som har hänt i våra liv. Jag säger inte att det är lätt eller att du måste förlåta människor som har gjort dig illa. Men det har ju trotts allt gjort dig till den personen du är i dag, så det är en viktig pusselbit att se vart du kommer ifrån och varför mönstren har skapats i ditt liv.

Gör dig fri från gamla bojor och skapa dig det livet du vill ha...Jag tänkte avsluta för i dag och önska er alla en kärleksfull och innehållsrik dag.

Kram Anneli

 Allt du önskar kan du få!2 kommentarer:

  1. Hej, har slängt en slant i lyckobrunnen, vem vet, kanske...

    SvaraRadera
  2. Hej Gabriella. Vilken bra ide! Hoppas du får vad du önskar dig.
    Kram Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..