Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

fredag 1 maj 2015

Bekräftelse och kärlek!

Hej Kära läsare!

Godmorgon! vilken fantastisk mulen och lite kall morgon vi har vaknat till i dag. Men allt positivt är möjligt! ( vissa dagar är man inte lika positiv och glad när man vaknar)

Nu ska ni få ta del av något riktigt kul och glädjande. I gårkväll när jag kom hem, fick jag ett blomsterbud till dörren! en underbar vårbukett med tillhörande kort.När jag fick det blev jag alldeles varm i hjärtat, men det var något annat som hände inom mig också.

Det blev en bekräftelse och kärlek till mig som person, som jag inte har funderat på under lång tid. I dag är jag så trygg i mig själv och vågar vara den personen som jag är, stå för det jag ser och det jag tror på. Så blombuketten fick mig att stanna upp och ta till mig allt detta. Att vara den jag är, ger kärlek och uppskattning. Kan man önska sig mer av sig själv?

Vi glömmer alltför ofta bort att berömma oss själva, men är väldigt duktiga på att se det vi inte är nöjda med. Jag har jobbat mycket med mig själv genom åren. Det har varit självförtroendet och självkänslan, och en del skuldkänslor som jag har lagt i resväskan med mera, många av er känner säkert igen sig. Jag har skilt på mig som person och mitt arbetsliv, men det behöver jag inte göra i dag. Fantastiskt att jag har kommit såhär långt! ( nu tänker ni, vilken skrytmaja! det är helt okej att ni gör det. Vi har ju jantelagen ) Tro nu inte! att jag är färdig med mig själv, för mig är det bara en bekräftelse på att mitt grundarbete med mig själv är bra. Jag har en stabil grund att stå på.

Tidigare tyckte jag att det fanns andra som utförde eller gjorde saker mycket bättre än jag! och det finns det säkert än i dag. Men det gör ingenting, då rådfrågar man och vågar visa att man behöver hjälp. I dag vet jag att jag är duktig på det jag gör, ute på min arbetsplats kan man lita på att arbetet blir utfört till belåtenhet och att jag är en lojal arbetskamrat.

Jag ska ge er ett verktyg en pusselbit, som är bra att ha med sig och fundera på. Du behöver skriva ner det, så du ser det på papper. Jag kallar det. "Mitt varumärke på mig själv" tre ord.
Detta är något du kan börja använda under några veckor, sen kan du prova att ändra om du vill.

Fundera ut tre ledord som du känner att du är bra på och kan stå för. Undvik positiv och glad! hitta i så fall ord som är liknande, som exempel engagerad, energisk eller till positiv kan det vara glädjespridare, omtänksam. Ni förstår vad jag menar.

Mina tre ord för närvarande är... Flexibel, andlig, organisatör.

Flexibel - tycker om struktur, men vill gärna ha utrymme för det oväntade. Är humoristisk och gillar när det finns inslag av humor och skratt.
Andlig - litar på min intuition och är öppen för den andliga sidan. Lyssnar inåt på mig själv och avsätter tid för detta. Skapar balans.
Organisatör- Har lätt för att se en helhet i det jag gör. Om det behövs! organiserar jag saker så att det fungerar, och jag vill gärna ha struktur och planering som fungerar.

Dessa tre ledorden kan du säga inom dig själv, när du känner att dom behövs. Jag är flexibel och tror på ett andligt stöd, mitt liv har struktur och jag organiserar det som jag vill ha det! ( Ni tar era egna ord, såklart ) Prova gärna detta, det fungerar och ger dig personlig utveckling.

Nu mina kära läsare! ska jag avsluta för idag. Jag hade tänkt skriva om husvibrationer och numerologi i dag, men är flexibel hi hi och sparar det till i morgon. Det finns en anonym läsare som gärna skulle vilja veta vibrationerna för hus/lägenhet 2.

Detta är den fina blombuketten jag fick i gårkväll.Naturens färger är väl underbara.Ett väldigt fint hängsmycke i kristaller, som jag ofta använder vid korridors meditationen.Jag önskar er en riktigt trevlig lördag...
Kram Anneli
2 kommentarer:

  1. Visst är en blomma kärlek..

    SvaraRadera
  2. Hej Annika. Ja visst är det! och glädjen så stor
    när mottagaren blir glad.
    Kram Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..