Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 21 maj 2015

Boken "Att våga"


Hej Kära läsare!

Godmorgon vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss! Allt positivt är möjligt.

Nu mina kära läsare har jag pratat med min kära kollega sedan många år tillbaka, ni som följer bloggen vet vad jag menar, och ni som precis har hittat hit! kan gå tillbaka och läsa tidigare inlägg så förstår ni sambandet. Jag fick ringa min kollega och berätta om bloggen och telepatin, och fråga varför hon inte hade ringt? ( skratt ) Hon svarade "Du har bara dykt upp i tanken och sedan försvunnit igen, och jag fick ingen känsla av att det var något" Detta är också en kvinna som naturligt lever med intuitionen och andligheten, så våra samtal är väldigt öppna och raka, vi skrattar mycket... Hon har det positivt tufft i sitt liv för tillfället, hon driver ett eget företag med bland annat en professionell coachning utbildning, föreläser och arbetar med företag på olika vis, och skriver böcker!!! ni förstår att hennes liv rullar på i väldig fart. Hon är ett levande bevis på att vara en " Framgångsrik kvinna" 
( Hennes tre varumärkes- ord kanske är Andlig, Framgångsrik, Organisatör, det skulle stämma in bra! det är en bra fråga! jag ska ställa den när vi träffas )

Hon har inte läst bloggen innan, jag lovade ju att fråga detta. Vi har bokat in en heldag för att umgås och då tänkte jag passa på att intervjua henne, för att ni ska få goda råd om hur man ska tänka och agera för att lyckas! Jag har ju tidigare pratat om dina olika pusselbitar i ditt liv, sådana som vi kan behöva för att vårt liv ska bli så bra det bara kan. Vi kommer träffas i början på juni, så jag återkommer om vad hon säger. Jag kommer även att ha hennes bok som "Tänkvärt för veckan" i samband med detta. Ni finner den längre ner i inlägget.

Det finns ju alltid en livshistoria bakom allting! och det har vi ju här också. Min kära kollega började med utbildningen som vi gick tillsammans för nio år sedan och har sedan fortsatt att utbilda sig och kämpa, detta visar att allt är möjligt om vi vågar lyssna på intuitionen och be om hjälp när det behövs, både andligt och till människor runt om kring oss. Men jag sparar hennes berättelse, så ni får hennes egna ord. Jag har känt henne i många år och vet vilken fantastisk resa hon har gjort, och den kan verkligen ge er något. Boken finns att köpa på olika kända sidor som säljer böcker.

Ett litet utdrag från Saras bok. Jag har gjort en liten sammanfattning på Saras text.

"I din hand har du en bok som ska få dig att "våga" frågan är bara? vad är det som du ska våga göra. Det har inte med att du ska vara på ett visst sätt! utan vara dig själv och tro på det du gör och dig själv. Att våga utmana dig själv och andra i din kommunikation. I boken får du tips, råd och verktyg för hur du ska våga. Men sedan är det du som förvaltar och förädlar dessa tips och verktyg så att dom passar just för dig"

Tänkvärt! att våga utmana sig själv är verkligen en personlig utveckling och får oss att växa som människor. Kommunikation är verkligen något värdefullt. Jag har tidigare skrivit att böcker och människor är viktiga pusselbitar i mitt liv, och utan varandra skulle vi inte våga gå vidare och utvecklas. Kunskap är utveckling, och vi går i livets skola...

Jag hoppas ni får en positiv och glädjefylld dag, så hörs vi i morgon igen.

Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..