Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

fredag 15 maj 2015

Husvibrationer och änglar!

Godmorgon Kära läsare!

Så här vackert har jag det utanför mitt köksfönster... Ni ser staketet som är både rött och vitt! jag håller på med en test av Falu rödfärg som staketet ska målas i, men först ska trädgården bli färdig och stolpar ska bytas ut, för i den ingången ni ser, kommer det en dörr och lite annat smått och gott. Så i helgen ska jag ta lite bilder när jag håller på.Så här blå är himmeln i Skogsbyn! nu på morgonen.I dag ska jag berätta om hus/ lägenhet 6. Ett hus med 6 vibrationer brukar vara slående vackert. Om ni lever där som man och hustru och tänker skaffa familj, är det en fantastisk plats för barnen att växa upp på. Det är också en bra plats för att driva eget företag, där man får människor att må bra. I denna bostaden känner man sig omhändertagen. Personerna som bor eller jobbar där, får se upp så att dom inte ger för mycket av sig själva och därmed blir utmattade och slutkörda. Personer som bor där går ofta hemma, så tänk på att bjuda dit gäster och umgås! Det är en idealisk plats för barnen att växa upp på, för dom känner sig omhändertagna och villiga att lyssna och lära. I ett 6 hem är det lätt att ha förståelse för andra människor, så det är ett perfekt hem för rådgivare eller konsult.

Ni finner mer numerologi  i boken med samma tema, skriven av Glynis McCants.

Visst är det lite roligt! när man ser kopplingen med hem 2 vibrationer och tänker på den anonyma tjejen som ska flytta till ett 6 hem och gifta sig i sommar! Tänk vad som pågår runt om kring oss! och ändå är det så många människor som är skeptiska till tomtar och troll, samt änglarnas närvaro. Hmmm...

Jag har ju skrivit i min profil " Att jag tror på tomtar och troll, samt änglarnas närvaro" Jag har sett tomtar och tidigt en morgon för herrans många år sedan, har jag i dimman sett något som liknade ett troll. men jag har också sett saker för inte så länge sedan! som jag inte har hört talas om. men det ska jag berätta vid ett senare tillfälle.

I dag har jag kunder och då kommer det en dam, och vid flera tillfällen vid massage eller behandling, har en gul ängel varit närvarande. Jag brukar inte berätta för kunden om dom inte frågar, eller det finns något viktigt som personen ska veta om, tro nu inte att detta händer vid varje behandling eller massage, för det gör det inte! men väldigt ofta. Jag har vid tidigare tillfälle berättat, att jag inte kan styra över vad jag ser eller kommunikationen med andevärlden.

Den här gula ängeln brukar inte kommunicera, utan håller sig en bit i från och finns där för personen. Vid ett behandlingstillfälle fick kunden göra en kristallmeditation ( 20 minuter ) efter behandlingen, och då lämnade jag rummet. Kunden visste inte om den gula ängeln vid tillfället (jag hade inte sagt något då ) när jag kom tillbaka och vi samtalade, berättade hon att hon hade sett bara gult och upplevt massor av kärleksenergier! "Jag var gul hela jag och det skiftade till vitt ljus i emellanåt"
Så beskrev kunden sin kristallmeditation, och då berättade jag om den gula ängeln som brukar dyka upp i samband med bara henne. Det gav förståelse för många saker som hon brukar uppleva.... härligt! när vi får bekräftelse på det vi känner.
Så visst finns änglarna runt om kring oss. Den ängeln som jag brukar träffa i meditation, är lång och skiftar i vitt och beige. Universum telefonen var uppskattad av många! så jag presenterar den igen.
Nu mina kära läsare, tänker jag göra i ordning för mina kunder som kommer i dag. Jag önskar er en riktigt kärleksfull dag med både änglar och positivt tänkande i sinnet.

Kram Anneli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..