Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

fredag 22 maj 2015

Gammalt blir nytt!


Hej Kära läsare!

I dag tänkte jag visa vad Robert har gjort i köket och lite Shabby chic bilder. men först tänkte jag ta upp våra namns betydelser. Inom numerologin kan man alltid ändra en bokstav så man får andra vibrationer som gynnar och samverkar med dina övriga tal  ( jag har skrivit om detta tidigare) Mitt namn Anneli ska betyda nåd och berömmelse och Roberts namn ska betyda ära ljus och strålande. Visst är det fina tolkningar av våra namn! ( jag har sammanfattat betydelserna )

Robert bytte ut vår kyl som gick i sönder och då bestämde han sig för att göra en ny Shabby chic vägg av gamla golvbrädor, i stället för den som var där tidigare. ( in till kylen) Och nu har han även gjort rejäla golv lister som ska få samma shabby behandling som resten. Över fönstret håller vi på att göra en köksgardin i samma brädor som väggen, men den kommer inte upp förrän nästa vecka, så ni får vänta och se den tills dess. Ni får följa med och titta på bilderna...

Jag tycker detta var en himla bra ide, av honom! 
Här syns den innan målningen


Den vita väggen vid fönstret sågades ut och bytades.


Min käre make i full gång!


Så här blev den målad! fint med Shabby chic...


Nu fattas det bara lite smådetaljer för att det ska vara färdigt, men jag tycker det blir väldigt bra. Så i nästa vecka! bör allt vara klart.


Här kan ni se en del av listerna som han har gjort! dom kommer också i Shabby chic stilen, precis som väggen och trägardinen. Passade på! att ta en bild till er på bloggen. 


På baksidan av vår köksö! den har klätts med en gammal dörr och så här ser det ut från soffan. Ni ser även golvlisten i shabby chic som är färdig. Jag hade tänkt behålla dörren i den färgen för att bryta lite och för att den är fin som den är. Tunnan till höger har vi påsar i och korgen till vänster samlar vi tidningar i till brasan.


Tänkte passa på att visa äggkopparna i shabby stilen! Dessa hittades på loppis i trä och har sedan förvandlats. 


Även dessa fina kopparna har hittats på loppis! Och är underbara att dricka te ur. I dag har det blivit många bilder, men jag tror ni tycker det är kul att se vad vi gör i Shabby chic stugan! Sakta men säkert blir det klart och då är det så kul att se vad man har gjort på resans gång. Det är märkligt! men man är duktig på att se det som inte är färdigt! hmm Vi har bestämt att vara duktiga på att stanna upp och njuta av det som vi har gjort och ta bilder som vi kan njuta av. Och då får ni också del av vårt arbete! Nu tänkte jag avsluta för i dag och tyvärr blir det inget inlägg förrän på måndag igen, men då återkommer jag med "Tänkvärt för veckan" och boken på Änglavingar. Jag vet att det inte har gått att nå mig via hemsidan och e-mejlen men det kommer fungera igen nästa vecka. Ha en positiv och skön helg.

Kram Anneli3 kommentarer:

 1. Häftiga äggkoppar��

  SvaraRadera
 2. Hej Lydia. Visst är dom fina! jag älskar dom. Kul att du också tyckte om dom.
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Hej Lydia. Visst är dom fina! jag älskar dom. Kul att du också tyckte om dom.
  Kram Anneli

  SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..