Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 20 maj 2015

Livets skola!

Hej Kära läsare!

Och "Godmorgon vilken solig och härlig dag vi har vaknat till" allt är möjligt! Visst är det så, vi vet inte vad som väntar runt hörnet, men när vi lägger oss i kväll och går igenom dagens händelser och tackar för det som har kommit till oss, vet vi. Vissa saker kanske inte blev så bra! men ta det med dig och gör det bättre nästa gång. Vi går alla i "Livets skola"

I dag ska jag berätta om min bästa merit som står under min profil, men först ska vi återkoppla till gårdagen och telepatin. Jag väntar fortfarande på att min kära kollega ska höra av sig... vi brukar alltid höras samma dag som vi tänker på varandra, men just igår blev det inte så! Så vi väntar på kontakt och så får vi höra vad som har hänt? Men jag väljer nog att höra av mig i kväll om hon inte har ringt. Jag tror hon har det lite tufft i sitt liv, och det vet vi alla, när det är så.

Däremot hände något annat kul! Jag har en annan trevlig bekant som älskar Shabby chic och som har köpt många härliga grejor till sitt hem hos mig. Hon var här för rätt längesedan och ville gärna ha min kista i hallen, men just då behövde vi den. Nu ska vi få lite ordning i den delen, så jag ringde henne i går och gissa vad hon sa! "Jag har tänkt på dig, och skulle ringa" så lite bekräftelse på telepati fick vi ju. Men jag återkommer om min kollega.

Under min profil kan man läsa att min bästa merit är mina barn, och att jag är fältarbetare och anställd av Universum. Jag har valt att gå ner på jorden och lära mig det jag behöver, men också njuta av livet. När jag är färdig med det jag kom hit för att göra, lämnar jag min kropp och åker hem. Mina handlingar får jag se tillbaka på och det livet jag har levt, alltså anser jag att min största arbetsgivare är Universum.
Som fältarbetare på jorden försöker jag göra rätt mot mig själv och andra. Min uppväxt gjorde att jag inte hade en normal uppväxt, med bra referensramar med mig ut i vuxenvärlden. Detta gjorde att jag blev tvungen att studera andra människor för att se vad som var normalt! och under åren läste jag många böcker.
Att mina barn är den bästa meriten, beror på att i mitt föräldraskap och i min roll som mamma, har jag lärt mig kärlek ( det som är viktigast ) att ta i mot och att ge villkorslös kärlek. Tålamod, ansvar och att vara en familj! samt lära min barn att lita på intuitionen och det okända, våga följa sin egen väg, se till att ha en bra grund att stå på i sig själva. Ha en god etik och moral. Men också att vara öppen och att det är okej att göra fel, man har alltid ett val att göra om och göra rätt. Som mamma i dag kan jag se att jag har lyckats bra med dessa handlingarna och vi har en väldigt öppen och rak kommunikation.

"Du kan inte göra något åt det som har hänt, men i morgon är en ny dag med nya möjligheter att gottgöra eller förlåta, dig själv eller någon annan Så länge vi har viljan, motivationen och energin då är allt möjligt"

Vi är här för att lära oss! vi går i Livets skola. Vissa uppgifter är svårare än andra och vi får göra om dom, kanske flera gånger! Så länge vi försöker vara goda fältarbetare till oss själva och Universum kan vi vara stolta över oss själva. Detta innebär att vi som vuxna får ta ansvar över våra liv och vår jord som vi lever på.

Nu mina kära läsare! ska jag avsluta för i dag och visa lite bilder på kistan i hallen och den sjuka räven som Robert fotograferade.
Kistan!Kram från Skogsbyn
Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..