Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 26 maj 2015

Om allt var möjligt!

Hej Kära läsare!

Godmorgon! Vilken härlig, fantastisk dag vi har framför oss. Allt positivt är möjligt och från överflödets källa, strömmar pengar och möjligheter ständigt till mig. Jag använder min kraft i kärlekens och andlighetens väg. ( en väldigt bra affirmation )

Texten ovan har jag utformat nu på morgonen och funderat över "Om allt var möjligt och jag inte var begränsad av någonting"!!! Vilken väg skulle jag då välja?
Ni kommer ihåg att jag skrev, att jag befann mig i ett vägval och sen fick jag en allergisk reaktion, där jag kunde vara allergisk mot någon eller så förminskade jag min kraft. Jag har fått till mig att jag förminskar min kraft och mig själv! att jag inte ser min kunskap och gåvorna jag har fått. hmmm ( jag har isolerat mig i helgen och varit på annan ort och gjort en inre resa och därför inga inlägg på bloggen )

Jag har blivit tvungen att dyka ner i mig själv och gå tillbaka och se vad jag har missat ( gör om och gör rätt ) nu sätts jag på prov om jag kan stå för att "jag är duktig och värdefull" yes det kan jag! Och enligt källan som har gett mig råd, ska jag göra en tillbaka blick och summera tiden sedan jag flyttade upp till Shabby chic stugan ( jag har gått in i en ny fas i livet och ska bli trygg i det nya )

När vi går in i nya saker behöver vi landa och bli trygga och lära oss hantera det, precis som när vi börjar ett nytt jobb. Om allt var möjligt och jag inte var begränsad av någonting, vad skulle jag göra då? Jag skulle fortfarande bo i Shabby chic stugan, bli färdig med renoveringen och kunna hålla kurser i trädmeditation och träffa ännu fler likasinnade själar. Ordna föreläsningskvällar till hösten ( var vet jag inte ) åka till ayurveda centrat på Sri Lanka och meditera samt få behandlingar, jag skulle jobba heltid med det andliga och slippa arbeta extra. På sikt om några år, skulle jag starta ett Shabby chic cafe ute i skogen, med övernattningsmöjligheter. Detta skulle jag driva under sommarmånaderna och under vinterhalvåret, ha föreläsningar, behandlingar och massage,och bjuda in andra som sysslar med olika behandlingar.

Jaa det är faktiskt möjligt alltihopa... eller hur? Tankens kraft och en positiv inställning, och änglarnas hjälp, så är jag snart där Jiiipi ( jobbet får jag göra själv, men det ska bli kul ) Ni ser! när man får ner saker på papper, får man en översikt på var man är på väg. Så nu är min fråga till er!!! Om allt var möjligt, vad skulle du göra då? ( skaffa en bok där du skriver ner saker och dina affirmationer )

Ni kommer att kunna nå mig igen via hemsidan och på e-mail under dagen. Nu tänker jag avsluta för i dag och ser fram i mot att höra ifrån er! Lycka till på vägen och ta vara på dagen.


Ayurveda Sri Lanka Resorts


Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..