Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 13 maj 2015

Önskebrunnen!

Hej Kära läsare!

I dag är det rått och kallt i Skogsbyn brrr! Men det är en ny dag med nya möjligheter! Gabriella kastade en önskan i önskebrunnen i går, och jag tyckte det var en så bra ide! Tack Gabriella. Visste ni att namnet Gabriella är den feminina formen av Gabriel som är ett hebreiskt namn, och betyder
 "Guds kämpe" Jag tycker det är ett väldigt fint namn. Kan tänka mig att Gabriella har kommit till jorden för att hjälpa oss att hitta den andliga vägen?

Så nu tänkte jag att alla ni som går och funderar och affirmerar i era huvud, skulle få chansen att kasta era önskningar i önskebrunnen. Skriv ner datum och din önskan och spara den i plånboken eller på något annat bra ställe. Saker och ting får en annan kraft när vi gör våra önskningar i fysisk form, så önska dig något och samtidigt skriver du i bloggens kommentarfält och tackar för änglarnas hjälp och vägledning och din önskan! Du kan skriva xxx om du inte vill ge ut vad du önskar dig, eller vara anonym.

 En kommentar/ önskan kan se ut på följande sätt...

"Tack för all hjälp, jag nu får med det jag har önskat" ( välj en sak )
"Tack! för att jag nu träffar den perfekta partnern i mitt liv!
"Jag önskar att jag ska bli frisk och kunna leva det livet jag vill" Tack änglarna för allt stöd jag får på vägen!

Ni förstår hur ni kan önska i önskebrunnen! Jag har själv genom åren dragit till mig resor och bilar som jag har önskat mig, vår Shabby chic stuga exempelvis!
Vissa saker kan ta lite tid, men det du skriver ner och formulerar får en annan innebörd och vibrationer. Du ställer in dig på den frekvensen, på det du önskar och då dras ni till varandra.
Själv ska jag önska mig pengar till renoveringen, så det kan gå lite fortare med vissa saker.Min önskan formulerar jag för er här på bloggen, så återkommer jag och berättar var pengarna kom ifrån och hur mycket det är. Nu kastar JAG MIN ÖNSKAN I ÖNSKEBRUNNEN...

"Tack kära änglarna och andevärlden! för hjälpen med den större summa pengar jag får och önskar till min renovering"


Allt är energi och vibrationer! Allt du önskar kan bli verklighet... Bra va!

Önskebrunnen!Lycka till med era önskningar och berätta gärna för oss på bloggen! när dina önskningar slår in. I dag uppmanar jag er att lyssna på er intuition och vara öppen för det oväntade. Jag tycker även att vi skänker Gabriella en tanke och kärleksfulla energier... denna Guds kämpe, tack vare henne! kan ni önska er allt  ur överflödets brunn.
Kram Anneli

2 kommentarer:

  1. Hej, tycker din blogg är grymt bra, läser varje dag och följer med spänning dina fina inlägg.. Trevlig helg önskar Johanna

    SvaraRadera
  2. Hej Johanna. Tack för ditt fina inlägg, jag blir väldigt glad att höra dina fina ord.
    Stor kram Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..