Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

lördag 2 maj 2015

Shabby chic lykta!

Hej Kära läsare!

I dag blir det lite bilder på Shabby chic detaljer. men fram för allt vill jag visa hur man kan göra en ny lykta av ett loppis fynd för 20 kr. Hittade den här lyktan i svart färg på loppis.Jag har sprayat den i antikvit lackfärg och kanterna har jag ruggat lätt med fint sandpapper. Glasen runt omkring har tvättats och sedan fått en film på insidan. Filmen kan köpas i välsorterade måleriaffärer. ( jag har köpt mina på Bauhaus ) det finns flera olika motiv att välja på. En gammal kedja som jag hade över, fick samma färg och ruggades lätt.


Här kan ni se motivet på filmen. Lite gammaldags! Det blir ett fint sken när den är tänd.Här nedan är en stor lyckta som också köptes på loppis, den har också fått en Shabby chic look.


I bakgrunden kan ni se en härlig pall.


Ett paraplyställ i gästhuset. Den hade tidigare en färg i svart/grått.


Nu ska jag berätta om bostadsvibrationer för hus eller lägenhet 2. Texten är tagen av Glynis McCants rosa bok om numerologi. Bilden med duvorna representerar vibrationerna för bostad 2 väldigt bra.
Ett 2 hem uppmuntrar kärlek. ( personen som ville veta om bostad 2, ska gifta sig i sommar!!! och ska flytta till hus ) Låt oss säga att du står i begrepp att gifta dig, säger Glynis. För att förvissa dig om att förhållandet ska bli stabilt långvarigt skadar det inte att flytta in i ett hus med en 2- vibration, för energin i den uppmuntrar till kärlek, harmoni och partnerskap.

Det är också den sortens hus som söker frid. I detta hemmet bör det finnas musik, levande ljus, växter, blombuketter och hela naturens skönhet. Det här är en plats att frigöra sin översinnliga förmåga och lita på sin inre röst, för i ett 2 hem finner man större andlighet än vanligt. Den här bostaden vårdar relationer.

Nackdelen med ett 2 hem är att man ska vara försiktig så man inte trasslar in sig för mycket i sin partners problem, man kan då börja känna sympatismärta. Det bästa är att ta ett steg tillbaka och lyssna med empati och ni tar i tu med smärtan/problemet tillsammans.

Detta är en liten bit av texten som finns i boken det finns mer att läsa om husvibrationer och dig själv, när du har räknat ut dina tal. Man kan också räkna ut sin partners tal och få reda på för och nackdelar med relationen. Jag tycker det är intressant och det har hjälpt mig att förstå varför vissa saker händer om igen i vissa bostäder, eller med människor.
Nu vet jag inte vad för bostad anonym läsare ska flytta in i, men vi kan ju misstänka att det är en bostad 2, eller kanske bor dom i den nu. Jag önskar dom all lycka och kärlek på vägen med sin bostad och sitt äktenskap.


Kram och trevlig kväll...
Anneli


2 kommentarer:

  1. Klara jonasson åtvidaberg4 maj 2015 15:25

    Jag älskar oxå fynd på loppis, visst är det inspirerande..

    SvaraRadera
  2. Hej Klara. Härligt att du oxså älskar loppis!
    Kram Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..