Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

lördag 9 maj 2015

Skogspromenad och utedass!

Hej Kära läsare!

I dag är det lördag och lite mulet här i Skogsbyn, men grönt och fint. Jag har varit i väg och bland annat haft en skön promenad i en annan skog än hemma. Jag kommer fortsätta vår resa igenom kroppen men i dag blir det lite annat smått och gott! tänker bjuda på lite bilder från min skogspromenad.
Mitt i skogen dök ett utedass (toalett) upp och jag var bara tvungen att ta bilder på den. Men först min Shabby chic lykta! den blev så bra vid trädet här hemma vid gästingången.


Utedasset! (toaletten)

Så här fint var det. En otroligt härlig grön färg på träden och det luktade underbart av alla skogens dofter. Det hade regnat under natten.Underbar natur! Här står jag uppe på ett mindre berg! har haft backträning...
var tvungen att pausa! flåsade som... ja ni vet!Ha en riktigt skön lördag. Tycker det är jättekul och för mig inspirerande, när läsare har fått inspiration och kraft. Tänker på alla som använder "Godmorgon tavlan" och som nu också har tagit till sig kroppen och kostens tips! med mera. Återkommer i morgon med resan genom kroppen och eftermiddagens råd om kost.

Kram Anneli
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..