Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

lördag 30 maj 2015

Sonen flyttar in i sitt 7 hus!

Hej Kära läsare!

Nu passar jag på att skriva lite till er! Jag är inne i en period där jag smäller glödlampor och allt elektriskt bråkar med mig. Om jag ska tända en lampa, pang! så går den sönder, två lampor i bilen börjar lysa när jag kör och datorn hänger sig, mobilen slocknade och vägrade starta! men rätt som det var nu i kväll! fungerade allt igen Hmmm Det kanske är för mycket nya energier på väg in, vi får vänta och se ( kanske är det energiombyte )

Tänk vad tiden går fort! Ni kommer i håg att jag berättade om ena sonen Johan, han som hade köpt hus ( han som bara tittade på 7 vibrationers hus ) han flyttar in just nu! och ska tömma sin gamla lägenhet... Vi hjälps åt i familjen och vissa perioder blir det intensivt och mycket, vi skrattar en hel del tillsammans och speciellt när vi börjar bli trötta. Jag tänkte visa er lite bilder från hans hus, det kan kanske vara kul att få se det från början, han kommer göra en hel del framöver och då återkommer jag och visar er ( han tycker det är helt okej )

Här är baksidan på 7 huset. Vi tog hundarna på en promenad i går kväll och då tog jag bilden. Det finns en härlig trädgård och det kommer ta några timmar att rensa fram allt. Men vad gör det! när man får det man vill ha och planerar att bo där  under många år fram över. Naturen är fantastisk hos honom också, den är nästan identisk med vår natur runt Shabby chic stugan. När telefonen fungerar som den ska, tar jag lite bilder från framsidan också.


Här är min son Johan med sina jakthundar.


Så här ser det ut första natten i det nya huset.


Här kommer han sitta och titta på tv.


Huset har trägolv och en härlig kamin, här ser ni även ut i köket och i nästa rum finns köksbord som ni ser på nästa bild.


 En väska full med grejor som ska vidare upp på övervåningen!
hamnade mitt i bilden. 


Här är en del av hans fina kök. Han vill ha fler shabby chic detaljer och mer hjälp med inredningen!
hmm...


Den här bänken gjorde jag till honom för fem år sedan, det är en underdel på ett skåp som skulle kasseras. Lite schabloner med Carpe diem text på och en halvmåneformad skiva och lite nya knoppar, så blev det en ny möbel.



Nu måste jag avsluta och äta lite. Jag önskar er en trevlig lördagskväll och hoppas ni får njuta av trevligt sällskap, kanske med er själva! eller en trevlig katt eller hund, eller har ni som jag en härlig man att umgås med. 

Kram Anneli








2 kommentarer:

  1. Vilken tur din son har att ha dig...Mysigt bo.
    Katti

    SvaraRadera
  2. Hej Sven! Tack för dom värmande orden! Huset är otroligt fint och har härliga energier. Jättekul att du tyckte det var mysigt, jag ska ta bilder när det är mer klart.
    Kram Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..