Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 11 maj 2015

Tänkvärt för veckan!

Godmorgon Kära läsare!

Ny vecka och nya möjligheter! Jag har fått många fina brev och samtal om "Godmorgon tavlan" som har hjälpt många till en ny start på dagen, härligt! även varumärket på sig själv har gett inspiration till många. Kommer ni håg den anonyma tjejen som undrade över husvibrationer för hem 2? och skulle flytta och gifta sig i sommar. Dom bor i ett hem med vibrationerna 2 och ska flytta till ett hus med vibrationerna 6. jag återkommer under veckan och berättar om hem 6. Men visst är det fantastiskt när det stämmer. ( gå gärna tillbaka och läs om husvibrationer och siffrornas betydelse ).

I dag är det veckans text som gäller. Jag har fått dåligt med bokförslag från er läsare, så jag väljer själv en bok. Jag har valt Louise L. Hay och boken Du kan hela ditt liv...

Så här skriver Louise "När vi är mycket små lär vi oss vad vi skall tycka om oss själv och om livet, genom reaktionerna hos de vuxna, som står oss nära" hon fortsätter med följande...
På så sätt skapar vi våra attityder om oss själva och om vår värld. Om du levde tillsammans med människor som var mycket olyckliga, rädda, skuldmedvetna eller arga, då lärde du dig en massa negativa saker om dig själv och din värld.
"Jag gör aldrig något riktigt." "Det är mitt fel." "Om jag blir arg, är jag en dålig människa."
Att tro såhär skapar ett liv fullt av besvikelser. När vi blir äldre har vi en benägenhet att återskapa den emotionella miljö, som fanns i vårt hem när vi var små.

Tänkvärda ord från Louise L. Hay. Jag tänkte återkomma med resten av texten till det jag har skrivit, men detta får oss att stanna upp och se vilka mönster vi har tagit med oss från barndomen. När vi blir medvetna om något! kan vi också göra oss fria från det och slippa bära omkring på det som gör att vi drar till oss personer och händelser om och om igen.

Jag önskar er alla en positiv och kärleksfull dag! Om du ger ett leende till en främling du möter, har du gjort en god in satts att främja det positiva, och kanske får du ett leende tillbaka! härliga energier kan frodas.
Kram Anneli

Låt hjärtat vara med... känn glädje i det du gör.
2 kommentarer:

  1. Hej, vet inte vilka böcker som ärligt visar sllt du berättar. Tror att jag saknar kunskap i detta ämne nog att söka efter denna litteratur. Jag följer de du skriver i stället. Kram Sara

    SvaraRadera
  2. Hej Sara. Vad gulligt av dig att återkomma, kul att du följer bloggen och finner det intressant.
    Lycka till på din livsväg!
    Kram Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..