Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 18 maj 2015

Tänkvärt för veckan!

Hej och god förmiddag Kära läsare!

Jag vaknade och kände mig lite deppig och nere, kan bero på att jag står i ett vägval här i livet och vet inte riktigt vilken väg jag ska välja, vi hamnar alla i livs val! och då är det viktigt att lyssna inåt...
Rädslor att välja fel är vanligt förekommande hos oss alla, ni känner säkert igen er. Man vill inte gå omvägar och behöva göra om saker, eller att det drabbar vår ekonomi. Det är i dessa lägen man ska ha tålamod och tillit till intuitionen, och att andevärlden hjälper en på vägen. Eftersom boken På änglavingar kom till mig och till er, finns det budskap som visar vägen. Vi får väl se vad det kan vara! jag återkommer och berättar.

I tänkvärt för veckan ska vi bekanta oss med boken "På änglavingar" skriven av Mariana Stjerna. Jag har inte läst den själv ännu, men jag valde att ta texten från den första delen av boken. Hon skriver om sin kommunikation med en man som ger henne budskap från andra sidan. Mannen har levt här på jorden i många tidigare liv, den verkar enkel och är inspirerande och tar upp dom delarna som vi ofta funderar på ( kan se det på kapitlens överskrifter ) Några av överskrifterna är I Änglarnas rike, Djurens rike, Om själsgrupper och tvillingsjälar, Naturens rike med mera. Nu till texten... jag sammanfattar.

" När vi dör och lämnar vår kropp finns det en silvertråd mellan kroppen och själen som vi har i tre dagar, innan den frigörs. En skyddsängel vid namn Jolith mötte honom ( han heter Jan ) hon har stora mörkblå ögon, klädd i en ljus klädnad och hennes hår är ljust. Hon förklarade att hans fysiska kropp är död men så länge som silvertråden finns kvar i jordekroppen, är hans ögon beslöjade. När den har brustit ( efter 3 dagar ) har han en fri vilja att bege sig till den dimensionen som han vill. Vissa själar vill inte vidare utan är starkt kopplade till jorden, platser eller personer. Dessa själar är vad vi kallar spöken, dom uppträder i drömmar eller fysisk form. Skyddsängeln Jolith stannar hos Jan en tid, men får sedan nya uppgifter att utföra"

Visst är det tänkvärt med silvertråden och änglarna som finns runt om kring oss! Inte konstigt att vi har medium som kan kommunicera och hjälpa personer till andra sidan, eller ge oss budskap från andevärlden. Om ni inte har provat att besöka ett medium eller provat en sittning i grupp, där det ges budskap från andra sidan! kan jag säga att jag har fått egna budskap från personer som har lämnat sin kropp och befinner sig i andevärlden. Tänk på barn som så lätt känner in, när det är någon från andra sidan i exempelvis ett hus eller hem.
 Nu tänkte jag avsluta för i dag! och ni får ta med er detta under veckan, jag blir alltid så glad när jag får brev eller samtal från läsare som berättar för mig om allt det som händer runt omkring personen.

Just nu kan ni inte gå in på hemsidan eller skicka e-post till mig, den håller på att uppdateras och dylikt. Vi har haft över tjugo tusen besökare på hemsidan och bloggen sedan starten i mars, och jag som trodde att det skulle bli runt femtio stycken, kanske!!! Det är egentligen Robert som har ordnat hemsidan och bloggen ( tillverkat den ) och människor runt om kring mig har sett till att bloggen blev av, själv hade jag inte dom funderingarna. Men jag är väldigt glad att den kom till och tacksam för allt den ger och tillför i mitt liv.

Jag önskar er en positiv och kärleksfull dag!
kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..