Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 25 maj 2015

Tänkvärt för veckan!

Hej Kära läsare!

I dag är det måndag igen och en ny vecka ligger framför oss, Och massor av positiva möjligheter! Jag får ta del av härlige berättelser om "Godmorgon tavlan" så jag tänkte låta er också få ta del av några stycken ( från dom som tycker det är ok ) Men först ska jag ta tänkvärt från Mariana Stjernas bok "På änglavingar" En bok som jag tycker är väldigt rolig och givande att läsa och många saker känner jag igen. Men man får alltid till sig nya saker och inspireras att använda det i sitt dagliga jordiska liv. Hon skriver och förmedlar boken bra och precis som Rhonda Byrnes ( från tidigare inlägg och veckans text) skriver hon om bland annat tankens kraft och jag tänkte sammanfatta text från boken om detta. Jag citerar...

"Ytterst få människor vet hur de ska fylla på sina chakran med kraft. Trots att chakran är detsamma som kraftcentra, så fungerar de sällan som de ska. Det finns vissa övningar som måste göras regelbundet ( genom meditation ) Men människor vägrar envist att arbeta med sitt tänkande. Ändå är det tänkandet som styr oss och väcker upp slumrande chakran och med dem potenser som legat i träda, Medvetenheten om att man kan aktivera sina tankar är alltför oklar. Några få människor på jorden kan göra detta och försöker att lära ut det, men mottagandet är för svagt och onyanserat.
Många vet att tankar är skapande, tankar skapar med oerhörd kraft om de hämtas ur den rätta källan. Människor måste själva komma till insikt om vad tänkandet betyder och hur det ska användas i det dagliga livet"

Tänkvärt från Mariana! och hennes bok. Chakran är dom centra som finns i våra kroppar och på själslig nivå, dom vibrerar i olika färger från grundchakrat till kronchakrat, det finns mycket att läsa om detta. Är du intresserad av att lära dig fylla på dessa i din kropp, så rekommenderar jag dig att söka på "chakrameditation", Jag är själv dålig på att göra detta i dag, men genom boken har jag fått en spark dag bak hihi! Men jag får skylla på att många av mina skivor med chakrameditation har lånats ut och inte kommit tillbaka ( det lät som en bra ursäkt ) Nog med ursäkter och undanflykter, nu kör vi lite härliga sammanfattningar om "Godmorgon tavlans" berättelser.

"Jag har länge känt att jag varit deppig och väntat på något mirakel i mitt liv. Godmorgon tavlan och tankar på kosten och energin, har hjälpt mig en bra bit på vägen. Nu vaknar jag och blir glad när jag ser min tavla, till och med barnen har gjort egna som hänger vid deras sängar"

"Godmorgon tavlan har till och med fått min man att börja med den och han är skeptisk till allt hokus pokus! Han erkänner inte det, men han är inte lika sur på morgonen längre. Tack för en himla bra blogg"

"Jag är sjukskriven för utmattnings depression och har inte känt för någonting, men tack vare godmorgon tavlan och tankar på mitt varumärke, andlighet, energi och läkning har jag börjat tänka positivt och känner att andligheten är viktig för mig. Jag ska definitivt söka mig till människor som vågar vara och är likasinnade. Så tack för en bra blogg"


Visst är det härligt, ja helt underbart när man påverkas av varandra positivt. Jag tycker det är jättekul att höra och jag i min tur påverkas av er och andra, alltså främjar vi massor av positiv energi! Universum med alla änglar och mästare, måste vara glada! Nu mina kära läsare tänker jag avsluta för i dag och hoppas er dag blir kärleksfull och positiv.

I bland behöver vi stanna upp och vila oss lite och fundera över livets mysterium! och var vi är på väg. Kanske bör du låt en ängel viska i ditt öra vad du ska göra eller vilken väg du ska ta...Kram Anneli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..