Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 19 maj 2015

Telepati!

Hej Kära Läsare!


Godmorgon! Vilken fantastisk, härlig dag vi har vaknat till, allt positivt är möjligt! eller hur?

I dag vaknade jag och det första jag tänkte på var en gammal kollega. Vi läste tillsammans under ett år 2005, och har sedan dess hållit kontakten. Det brukar gå lång tid i mellan våra samtal, men när vi väl hörs så bara flyter vårt samtal på och vi pratar andliga händelser och vad som har hänt i livet sen sist. Ni har säkert liknande relationer i er bekantskapskrets och vet vad jag menar!

Så vi får se under dagen om hon hör av sig! jag ska inte ringa henne, utan detta får bli lite bekräftelse till er på bloggen att telepati fungerar. Nu kanske ni tror att hon läser det ni gör? jag ska fråga henne...men jag tror inte det! Jag återkommer i morgon när hon har hört av sig och berättar lite om vad som har hänt i hennes liv och vart hon är på väg ( jag får fråga om detta är okej med henne )
Normalt sett! brukar vi tänka på varandra under en hel dag och höras på kvällen, den som har tid ringer först, och då blir det nästan alltid! "Jag har tänkt på dig hela dagen".

Jag har samma kontakt med barnen, men mest med Johan ( han som har köpt hus med vibrationer 7 ) vi är väldigt lika varandra i sättet och vår känsla för naturen och skogen. Jag får ofta frågan om mina barn är andliga och intresserade av att lära sig behandlingar och massagen? Dom är uppväxta med att lita på sin intuition/ magkänsla och att det är självklart med andliga väsen, så för dom är det inget konstigt med "spöken" eller det som verkar konstigt. Jag har alltid varit noga med, att dom ska gå sin egen väg och göra det som är det rätta för dom, så i dagsläget är det ingen av dom som vill syssla med behandlingar eller massage, men dom frågar efter hjälp när kroppen behöver det...

När barnen var små och dom var borta hos någon, kände jag för det mesta om dom ville hem eller det hade hänt något, och den som var tydligast att känna in telepatiskt! var Johan. I dag är han otroligt duktig på att känna in saker och litar på sin känsla för personer och händelser. Dom andra barnen har också förmågan, men andra kvalitéer som dom utvecklar. (dom är inte så glada för att nämnas i bloggen, och det får vi ju respektera) Så hur gör man om barnen påstår att dom känner in "spöken" och är rädda. Jag tror på att lyssna och inte göra så stor affär av det. Försök att fråga vad dom ser eller känner ( skriv gärna ner det i en bok ). Många säger att hunden, katten eller någon släkting har kommit till himmeln ( när den har dött ) men ändå förnekar vi andeväsen eller det mystiska! HmmmJag har skrivit i min profil på hemsidan / bloggen, att min bästa merit är mina barn. Många har frågat mig om detta och vad jag menar? så jag tänkte återkomma om detta i morgon.


Nu tänkte jag avsluta för i dag. Jag vet att texten i dag får många funderingar kring vårt beteende runt andar och våra barn, men även runt vår telepatiska förmåga. Som vuxen i ditt liv! kan vi alltid lyssna på goda råd från andra! men glöm inte bort att det är du som bestämmer hur du ska göra i ditt liv...


Kram Anneli

En docka som jag har haft länge, den saknar dock sina skor, men tänkte ge den sockar på fötterna i stället.1 kommentar:

Skriv gärna ett inlägg..