Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 14 maj 2015

Universum telefonen!


Hej Kära läsare!

I dag blir det lite blandade bilder från Shabby chic stugan. Jag tycker det är kul med bilder och jag tror ni tycker det också? Man behöver smälta saker och ting och veckan har innehållit väldigt mycket information. Jag har inte glömt att berätta om hus/lägenhet nr 6, ni som följer bloggen kommer fnissa lite när jag berättar för er. I dag är många lediga och njuter av dagen, så jag hoppas den blir som ni har tänkt er. Nu kör vi lite bilder!

Som ni vet! tror jag på att förlösa saker som man bär på. I går hade jag önskebrunnen och bad er skriva ner er önskan på papper och spara. När man kommer till mig får man gärna använda universum telefonen... Man ringer till andevärlden och ber om det man behöver hjälp med, eller önskar sig. Många människor skulle kunna berätta fantastiska händelser som har ägt rum efter sitt telefonsamtal.


Här kommer man in i Shabby chic stugans hall, och så här ser det ut för tillfället!


Bilden nedan! är när vi köpte huset. Bilden är tagen på samma ingång, fast från andra hållet. Hela huset har panel, och har målats i vitt.


En kista som jag nästan är färdig med. Vi har haft den som både bänk och sen blev den ett bord i gästrummet, där vi bodde tidigare. Men nu har den fått en uppfräschning och ser lite annorlunda ut!


 En klädhängare! jag brukar leta efter sådana här klädhängare på loppis! Jag gör ofta korgar och ger bort, och då är det kul för mottagaren att få lite Shabby chic detaljer. Så klart sparar jag några för eget bruk.


Jag skulle gärna vilja ha en egen jordkällare! min käre make har lovat att bygga en till mig, men jag tycker vi har så många andra saker som är viktigare att få färdiga, så det får skjutas på framtiden... Men vad gör det. Här är en mysig jordkällare som jag sprang på för ett tag sedan. Jag samlar gärna på idéer och bilder för framtida bruk. Man får inspiration!Nu till Kungasängen! Detta är när den var brunlaserad. Jag har blandat lasyren själv och målat den i omgångar.

Är det inte typiskt! Madrasserna har lagts i på fel håll! Detta såg jag nu när jag lade upp bilderna. Fotändan är där uppe och vise versa. Och då är bilderna gamla.

Detta var allt för i dag på bloggen. Tyvärr är jag inte ledig i dag och kan njuta av solen och regnskurarna, men till er som är det, njut av dagen. Jag fick ett meddelande i dag (tidigt ) från en härlig kollega som tackade för önskebrunnen! Hon sover dåligt och önskade att änglarna skulle hjälpa henne att slappna av. Så hon var utsövd när hon vaknade. I natt hade hon haft en dröm om änglarna som samtalade med henne, det hade varit helt underbart! Hon vaknade till i natt, mitt i drömmen. Men somnade om direkt igen och sov till klockan ringde. Tänk vad fort vi kan få hjälp...

Kram Anneli


5 kommentarer:

 1. Karina Jakobsson14 maj 2015 18:05

  En sån telefon skulle skulle alla ha. Vilket bra inlägg..
  Helghälsningsr Karina

  SvaraRadera
 2. Älskar sängen, i shabbystil framförallt

  SvaraRadera
 3. Hej Karina och Johan. Ledsen att mitt svar dröjde! Gamla telefoner hittar du på loppis, om du skulle vilja ha en hemma. Tack Johan för din fina komplimang om sängen, jag är själv väldigt glad för den.
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 4. Hej Karina och Johan. Ledsen att mitt svar dröjde! Gamla telefoner hittar du på loppis, om du skulle vilja ha en hemma. Tack Johan för din fina komplimang om sängen, jag är själv väldigt glad för den.
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..