Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

söndag 14 juni 2015

Återblick!

Hej Kära läsare!

Godmorgon vilken fantastisk och härlig dag vi har framför oss! Allt positivt är möjligt... just det. I dag vaknade jag med tuppen ( kl 05.00 ) och det är en sådan dag då sååå mycket ska hinnas med. Senare i eftermiddag ska vi titta på en varmluftsugn och spishäll till gäststugan / behandlingsrummet. Robert har sågat ut alla brädorna och stolparna till stommen i köket och han ska försöka bygga upp det i veckan som kommer ( jag visar er bilder under veckan ) Jag hoppas han är hemma som planerat... hmm ska bli kul att se! Vi brukar inte tjata på varandra om tider eller annat, men den här gången är det viktigt att han passar tiden ( hemma senast fem! ) annars påverkar vi andra som får vänta och det tycker jag är onödigt. Jag tänkte återkoppla till lite tidigare saker som jag har tagit upp här på bloggen.

Kommer ni i håg mannen som jag kallade Bengt och som gjorde trädmeditationen och som inte visste vilket träd han skulle välja! Han blev så fascinerad när jag tog med honom till min gamla bok här i Skogsbyn att han skulle försöka igen. Han hälsade till er på bloggen att något hände! ( kommer ni håg) Nu har Bengt blivit en riktig "trädnörd" som han säger själv! Han har hunnit med en del trädmeditationer och tycker precis som jag, att det ger energi och man blir av med stress och annat man bär runt på. Vid ett tillfälle upplevde han massor av vibrerande gul färg som verkade omsluta honom och han kände vibrationer i kroppen."Han hälsar och vill uppmana andra att göra trädmeditation, det är så enkelt men så svårt i början!" ( Allting är lätt när man kan det, eller hur ) Det är kul när man får höra att man har inspirerat andra till att börja med saker som ger själen näring och kroppen energi.

Nu ska jag visa en Shabby chic hallmöbel som köptes på loppis och är omgjord och lagad. Den har fått nya ben och ett lock av gamla brädor. Lite schabloner och vips! så blev det en ny möbel.


Under locket finns det förvaring för vad man nu vill ha där!

Fånga dagen... ( Carpe Diem )

Nu är det dax att sätta fart med dagens bestyr... Det regnade när jag gick upp men nu verkar det avta (jag får ut och dansa soldansen hihi ) det skulle bli fint väder, så det är säkert på väg. Ha en skön söndag.

Kram Anneli

1 kommentar:

  1. Oroa dig inte Lie. Jag skickar hem gubben exakt kl 16.00. Ni har lyckats bra med sidan, jättefint kram /Pontus

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..