Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 4 juni 2015

Barngunga och pelargonier!

Hej Kära läsare!

Godmorgon! I dag hoppar vi över vilken härlig dag... Jag tycker vi har fått så mycket att fundera på så vi måste ju hinna smälta allt också ( idéer smälter vi och omvandlar i magsäcken ) I går gick jag en runda runt huset och bara njöt av skogen och tittade in i det lilla fågelhuset, som fåglarna har fått mat i under hela vintern. Jag tänkte att någon av dom hade kanske flyttat in och skaffat familj, men det var tomt ( troligen hänger det för långt ner ) Nedan kan ni se fågelhuset!Här har jag gjort om en gammal barngunga, som jag har satt en korg i och lite blått på pinnarna ni ser det på bilden. Jag tycker pelargonier är tacksamma och vackra. Våra brukar blomma långt in på hösten.


Den syns nog bättre på nästa bild.Den här kistan hittade vi på loppis, så klart! jag har målat den i en gammaldags blå färg och den är perfekt till mindre pinnar som man kan sätta fyr med i kaminen. Tunnan till höger har vi till askan från kaminen, perfekt att strö i skogen till träd och buskar. Just nu letar jag efter en gammal zinkkanna som jag kan vattna blommorna med. ( den andra gick i sönder i botten )


Asktunnan.


Visar er min ampel också! Ska försöka hitta en stor blomma att sätta i den, men eftersom det har regnat så... har det inte varit kul att köpa blommor. Men den fina sommaren ska ju komma nu sägs det! Vi väntar och längtar


I dag ska vi till Johan i sitt 7 hus och hjälpa honom med all teknik som inte vill fungera! Ni vet jag berättade att ingenting ville fungera när han flyttade in! Robert är också inne i en period där tekniken bara krånglar ( jag har nog påverkat honom med mina energier ) Johan har semester denna veckan för att få i ordning. Robert håller på att hjälpa honom med hundgården, så hundarna ska få vara ute och samtidigt kunna gå in när det regnar ( jag ska ta bilder så ni får se ) Han har önskat äppelkaka och vaniljsås till fikat, så det var bara att köpa extra äpplen. Vi äter ju massor av frukt och det går åt en del till våra morgondrinkar! Här nedanför kan ni se!Nu mina kära läsare kommer sotaren och ska sota vår kamin och sen bär det av till Johan. Han hälsar och tackar för era fina komplimanger om hans nya hus ( han är stolt som en tupp )
Kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..