Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

lördag 13 juni 2015

Frisk luft!

Hej Kära läsare!

Oj vad klockan kan springa i väg när man håller på i trädgården ( eller runt omkring huset ) I dag har det bara blivit utomhusbete sen tidigt i morse. Robert är i väg och hjälper ena sonen med utbyggnaden, så det har bara varit jag! Förr hade jag alltid Alice med mig överallt ( vår hund som dog förra året ) där jag var! var även hon. Så i år är det väldigt ensamt och jag blir lite deppig i mellan åt. Men nu i kväll tyckte jag det var tomt med människor överallt och alldeles för tyst mot vad det brukar vara här i Skogsbyn, det var bara jag och grannen som höll på ute!

Då kom vi på att det är kungabröllop på tv:n och Sofia av folket ska gifta sig med sin prins... och hon blir då själv en prinsessa! Såklart gratulerar vi dom och önskar dom all lycka på vägen som gifta. Nu tänkte jag visa er lite bilder från dagens arbete och morgondagen ser ut att fortsätta med trädgård och städning precis som i dag! Robert sparade en bit av en bok som sågades ner i våras och det är den ni ser på bilden. Jag har gjort om den till blommor och målat lite vit färg på den.


Huset i bakgrunden kommer bli spa och bastuhus. Inom kort kommer ytterväggarna bli färdiga.


Här kan ni se grunden till vår farstu som också väntar på att bli klar. Blommorna ni ser har jag planterat nyligen och humlen ska klättra på stolparna som kommer där sen! så jag fick göra det lite provisoriskt så länge.


En lyckta som har fått vit färg och rena glas.


Så här ser det ut vid vår ytterdörr nu! Här kan man sitta och njuta av en kopp kaffe om man vill!


I går när jag är på väg till studentfirandet! Det blev en lugn studentskiva och vi körde hem redan vi halv tio.

Nu kommer regnet hos oss och en liten åskknall hördes precis! jag önskar er en god natts sömn så hörs vi i morgon igen.

Kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..