Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

söndag 21 juni 2015

Husvibrationer!

Hej Kära läsare!

Godmorgon vilken härlig, fantastisk söndag vi har framför oss! ( I dag är jag lite sur på grund av att solen har tagit semester från Skogsbyn ) Jag har fått lite frågor om numerologin och vad våra bostäder har för betydelser, så jag tänkte sammanfatta dessa till er. Jag fick även en fråga från en gravid tjej, angående folsyra. Vilken betydelse det har när man är gravid! Så jag tänkte skriva det här så alla kan ta del av svaret. Men först numerologin.

Jag bor ju i Södra Rörum ( en mindre ort som ligger i mitten av Skåne ) själva orten blir 7, som står för andlighet. Jag lägger i hopa mitt postnummer 4261= 13 tretton / delas ytterligare och blir en 4. Lägg i hopa 1+3=4
Så orten jag bor på är 7 och husets vibrationer blir 4. I Glynis McCants bok om numerologi kan du läsa mer om siffrornas betydelse. Här följer en kortfattad beskrivning... från boken.

Hus 1 Är en plats där man kan skaffa sig självständighet. Här bör du bli initiativrik. När du lever i ett hem med vibrationer 1 kan du uppnå fullkomlighet.(1 står för ledarskap )

 Hus 2  Är en plats för kärlek och partnerskap, en bra plats om du vill gifta dig och få stabilitet och att relationen ska bli långvarig. Här råder oftast frid. ( 2 står för partnerskap )

Hus 3 En plats för skratt och kommunikation. En fantastisk plats för fester och underhållning. Här finner du också mycket energi och alla är välkomna. ( 3 står för kommunikation )

Hus 4 En plats för säkerhet och trygghet. Här kan du få en känsla av frid och trygghet och att du har det bra. Ett 4 hem kretsar kring jorden och att söka kunskap. ( 4 står för säkerhet och trygghet )

Hus 5 En plats för fester, underhållning och dramatik. Ett 5 hus är vackert och förtrollande. Här känner man sig passionerad och levande. Här händer saker nonstop. ( 5 står för äventyr och resor )

Hus 6 Ett vackert och varmt hem och en magnet för barn.En bra plats för barn att växa upp på. En bra plats att vara egenföretagare på och få människor att må bra. Här känner man sig omhändertagen. ( 6 står för familj )

Hus 7 En plats för studier och intellektuell utveckling. En andlig plats där du vill lära känna dig själv och utforska ditt inre. En perfekt bostad om du vill bli expert inom ditt område. Här brukar intuitionen vara stark. ( 7 står för andlighet )

Hus 8 En plats som uppmuntrar till ekonomisk framgång. Ett hus som representerar överflöd och här bor oftast människor som är skickliga på att administrera eller leda. ( 8 står för pengar och ekonomi )

Hus 9 Är den utåtriktades hus och alla är välkomna. Om du bor här söker sig andra hit för att få hjälp eller råd. Detta är en osjälvisk vibration och man känner ett behov av att ge till andra. Man får kontakt med den universella sanningen och energin. ( nio är det högsta energitalet )

Nu vet ni hur man räknar ut vilka vibrationer ert hem får och vilka energier ni bor i. För att det inte ska bli för rörigt tar jag förklaringen om folsyran i morgon i stället. Jag hoppas ni får lika stor glädje av numerologin som jag har! Det är rätt kul att se hus och bostäder ur ett nytt perspektiv när man får den här förklaringen på vad vi omger oss med för energier, där vi lever! eller någon annan. Nu ska jag avsluta för i dag och dricka en kopp kaffe med min käre make... Önskar er en kärleksfull Söndag.

Kram Anneli


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..