Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 2 juni 2015

Hur blir man framgångsrik!

Hej Kära läsare!

I dag är det mulet och lite kallt här i Skogsbyn brrr, men så klart är det ändå en fantastisk härlig dag där allt positivt är möjligt ( jag tror ni håller med mig vid det här laget) Nå väl! Jag tillbringade hela dagen i går med Sara ( ni vet hon som har skrivit boken "Att våga") och en del av hennes underbara personal. Jag känner mig så full av energi och att allt verkligen är möjligt...när man träffar likasinnade själar som är äkta och otroligt kärleksfulla, då händer det något i mötena och ens kreativitet frodas och man ser tydligt vägen framåt, även om man inte har alla svaren ännu. Man vågar lita på sin känsla och intuition. Att bli coachad i samtal med någon som är professionellt utbildad och har mycket erfarenhet med sig, det är då man hittar svaren själv och allt får en klarhet ( rullgardinen går upp ) man är på väg! Jag berättade tidigare att jag stod i ett vägval och inte visste riktigt åt vilket håll jag skulle gå, jag kommer återkomma och berätta under veckan vad som har hänt och vad nästa steg blir... spännande!

Jag hade tänkt skriva "Tänkvärt för veckan" i dag men sparar det tills i morgon ( hoppas detta är okej med er läsare ) Jag kommer då välja texten ur Sara Odens bok "Att våga" Som ni vet gjorde jag en intervju med Sara i går och vissa frågor ställdes till er på bloggen. Och här kommer några frågor och svar som jag ställde. ( Hon hälsar till er på bloggen och hoppas ni har det bra där ute i världen )

Jag frågar 
Vad betyder framgång för dig?

Sara svarar
Att få arbeta med det jag brinner för ,det är även ett kvitto på det man har åstadkommit.

Jag frågar
Hur gör man för att nå dit? Att bli framgångsrik.

Sara svarar
Att våga tro på sig själv och sin förmåga! och lyssna inåt på vad magkänslan säger.

Jag frågar
Vad tycker du man ska göra för att plocka fram ens inre kvaliteter? och hur vet man vad som är ens styrkor och svagheter?

Sara svarar
Man ber om hjälp... Jag rekommenderar ett coachande samtal, (det är värt varenda krona skratt!) där coachen kan ställa dom rätta frågorna, så pusselbitarna faller på plats för mig själv eller den som blir coachad. Det är viktigt att man känner sig väl omhändertagen och trygg i kommunikationen och kan lita på den som för samtalet och att det känns äkta. Som coach ska man möta personen där den befinner sig och hjälpa till med den personliga utvecklingen och ta ansvar för att processen blir professionell och samtidigt kärleksfull. Då vågar man också se och arbeta med dom svagare sidorna och det är otroligt utvecklande för personen.

Jag frågar
Vilka tre ord beskriver dig som person? ( vad är dina tre varumärkes ord )

Sara svarar
Dina ord som du hade skrivit om mig på bloggen! Framgångsrik, andlig, organisatör stämmer väldigt bra in! men jag använder inte framgångsrik själv. Just nu är mina affirmations ord

Tillväxt ( företaget växer och personal anställs)
Energi ( jag vill främja massor av positiv kärleksfull energi )
Utveckling ( jag vill möta människor där dom befinner sig och se andra människor få möjligheten att hitta sin potential och göra en personlig utveckling. Detta står också min personalen för på Vitavis AB (företagets namn)


Vi tackar Sara för för att hon lämnar ut sig själv till oss! och jag återkommer med fler kloka och roliga svar som kom fram under vår dag tillsammans, men nu mina kära läsare, tänker jag avsluta för idag. Här nedan kan ni se lite bilder som jag tog i går...

Här kliver jag in på kontoret som ligger på Torngatan 4B i Älmhult. Det är här som Vitavis AB har sin bas och sina utbildningslokaler. Mysigt och härliga energier... Sara till vänster och härliga Helle sitter till höger, mannen som sitter i mitten är på möte.


Här sitter den framgångsrika kvinnan! Sara försöker göra färdigt innan jag skulle komma och post it lappar skrivs!

Efter en lång och rolig dag! som vi tyckte gick alldeles för fort... vart tog tiden vägen! Mycket skratt och härlig humor. Här sitter Sara i en av coachning fåtöljerna, jag tycker bilderna bakom henne är så fina! dessa foton har hon tagit själv.Kram och trevlig kväll... AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..