Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 17 juni 2015

Lantlig stil!

Hej Kära läsare!

Godmorgon! Vilken härlig och fantastisk dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Javisst är det så. Ni undrade väl var jag höll hus igår... jag var hos Johan i sitt 7 hus. Nu är snart hela undervåningen färdig, men nu ville han ha hjälp med den delen där han har sitt matbord. Så i dag tänkte jag visa er lite nya bilder i hans fina hus. Men först ska jag berätta att energiknippet och framgångsrika Sara kommer till mig i morgon för frukost och massor av skratt och trevliga samtalsämnen ( det ska bli jättekul! ) Tänk om vi presenterade varandra med egenskaper som vi faktiskt representerar ( det är därför vi tränar oss i varumärket på oss själva, bland annat! )

En person får ju ett annat värde! Har ni tänkt på att när vi träffar människor, så är vi vårt namn, det är viktigt vad jag jobbar med... eller var jag bor, samt min ålder. Tänk vad mycket mer information vi ger, om vi faktiskt säger det som är viktigt! Som exempel "Hej! Jag heter Anneli, jag bor i skogen på en andlig plats ( Södra Rörum blir vibrationer 7 = andlighet ) jag tycker om Shabby chic stilen, och jag arbetar med behandlingar och massage, men även renovering av möbler. Jag är några hundra år gammal och som person är jag flexibel, andlig och har lätt för att organisera" Visst är det roligare och mer givande om människor presenterar sig själv så... Nu kör vi bilder från Johans hus.

Han vill ha lantlig stil med trä och det vita tillsammans ( det är snyggt i hopa med dom vita stenväggarna ) Jag har målat underdelen på bordet och låtit skivan vara kvar i trä. Två stolar fick också målas, så nu har han sex fina platser för sina vänner och alla som kommer på besök. Vasen som står i det högra hörnet på golvet! har också målats vit.


Här är en kruka som jag målade vit, en grön växt och en ljushållare i zink sattes i ( jag fyllde den med sand och längst upp har jag satt ett värmeljus ) ett litet hjärta blir en fin detalj. Johan tyckte det blev lite "tjejigt" men den fick vara kvar.


Så nu får den stå i fönstret tills han byter ut den själv.


Från köket!


Från matplatsen och utsikt till köket. Till vänster om trappan finns också en ytterdörr.


När man kommer in från hallen på framsidan, så ser det ut såhär.


Det här tyckte han blev alldeles för mycket! Hjärtan och turturduvor hihi...


Dom fick stå där en stund i iallafall.


Här kan ni se hur högt i taket det är! Jag tycker om rymden och luftigheten i huset och Johan är jätteglad för sitt nya fina hus. Ute vid det lilla bordet ni ser! brukar vi dricka morgonkaffet.Nu har ni fått se lite nya bilder från hans hus. Nästa gång jag är där! puuh ska jag hjälpa honom i trädgården... sen får han klara sig själv ett tag. Det är verkligen mysigt att umgås och göra saker med sina barn ( dom vet att jag har svårt att säga nej till dom ) Nu mina kära läsare önskar jag er en trevlig och innehållsrik dag och hoppas ni får massor av positiva möjligheter till er...

Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..