Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 23 juni 2015

Människovärde!

Hej Kära Läsare!

Godmorgon! Vilken härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Dom flesta av er kan "Godmorgon texten" vid det här laget och många har haft hjälp av den att bli mer glada och positiva (jag har fått många härliga berättelser ) En kvinna berättade om en affirmation som hon hade börjat med i samband med godmorgon texten, att hon önskade sig en resa med sol och värme och att få vara borta några dagar... Hon har blivit bjuden till Polen och något hon inte alls hade tänkt sig! I bland spelar universum oss ett spratt, och vi förstår inte varför saker dyker upp.

Det är en bra affirmation! Hon låter änglarna eller hjälparna vägleda henne till någon plats för att händelser och möten ska äga rum ( synkroniserade möten ) Jag tror det ligger nya vänner på väg in i hennes liv, vi återkommer längre fram och ser vad som har hänt på resan. Jag hade gärna rest till Polen och solat och promenerat, ätit god mat och njutit av deras spa behandlingar... Träffat härliga människor och sett på hantverk.

Kommer ni i håg mannen som gjorde korridors meditationen och hade tre dörrar framför sig! och tre valmöjligheter. Jag tänkte ringa honom och höra hur det har gått med allting, så jag återkommer om fortsättningen på vad som har hänt ( Ni kan läsa om honom i tidigare inlägg ) Nu ska jag berätta något helt annat, men dock så viktigt för självförtroendet ( det vi presterar ) och kan.

Hur mycket vi än kan vårt arbete ( jobb ) så behöver vi alla bekräftelse och beröm, det blir ett kvitto på det vi har gjort eller presterat ( jag blir själv så nöjd och glad när jag får bekräftelse ) Som ni vet har min käre make byggt hemsidan och allt som har med detta att göra... Han är It tekniker och programmerare bland annat. Det kom ett betyg från Google om användarupplevelse på hemsidan, bloggen. Han fick hundra av hundra för anpassad storlek på innehållet i visningsområdet ( användbar överallt dator, telefon, platta ) läsbara teckensnittsstorlekar och inga plugin program med mera. Att få hundra av hundra för något som man har gjort! är ett väldigt bra kvitto på sitt arbete ( jag är så stolt över honom )

Människovärde för mig är att bli sedd och hörd av andra människor! oavsett vem jag väljer att prata med eller den som kommer i min väg. Om inte andra människor ser oss! får vi inte bekräftelse på vår existens och kan lätt bli osynliga och värdet minskar på oss själva. Om ingen lyssnar på oss! tror vi inte att vi har något viktigt att säga och vi blir tysta och osynliga. Vi tror att vi inte har något värde! (tänk så många som faktiskt känner så här ) Så har du svårt att lyssna på någon som pratar med dig... tänk på honom eller henne som en bok med massor av livskapitel ( vi är alla vandrande böcker ) eller kanske du har en känslotränare framför dig!

Nu mina kära läsare från när och fjärran, ska jag avsluta för i dag. Vädret här i Skogsbyn är fortfarande regnigt och vi längtar efter sommarvärmen. Men efter regn kommer solsken!

kram Anneli











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..