Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

fredag 19 juni 2015

Midsommar!

Godmorgon Kära läsare!

I dag har vi midsommarafton och många kommer att börja sin semester... även jag ska vara ledig och få gjort mycket nere vid gäststugan och i behandlingsrummet. I går hann jag tyvärr inte skriva något här på bloggen! dagen var fullbokad från morgon till sen kväll. Sara kom på besök och vi åt en härlig frukost tillsammans. Som ni vet, tycker jag det är kul med personers namn och betydelser och Sara betyder "furstinnan, prinsessa" ( ett passande namn till Sara ) Hon kom i en fin sommarklänning och med en härlig energi... Jag har fått frågor angående coachning och vad det egentligen är ( en kvinna sa så här "Är det ett nytt påfund" ) så jag bad Sara skriva ner några punkter på vad coachning är och varför man har så stor glädje i att utbilda sig inom coachning och kommunikation.

Jag kommer återkomma längre fram om coachning och ämnet kommunikation! men eftersom frågorna har dykt upp, så tar jag det lite kortfattat ( det är ju midsommarafton och då tycker jag att vi ska vila våra hjärnor ) Coachning är en lösningsfokuserad samtalsmetodik som lockar fram det bästa hos dig, du får ett bredare perspektiv och tänker utanför ramarna ( boxen ) Coachning skapar energi och ger dig en riktning åt vilket håll du är på väg... Det gör det lättare att kommunicera med människor i din omgivning ( du kan se mönster som återkommer i din kommunikation ) du gör en personlig utveckling, som är utvecklande och lyfter fram bilden av dig själv och dina möjligheter! ( väldigt bra för självkänslan, värdet på dig själv ) Coachningen hjälper dig att reflektera och lära dig av upplevelser som du bär med dig. Du blir mer fokuserad och kan lättare sätta upp mål och faktiskt nå dit! Detta är en liten bit av vad du lär dig i coachning utbildningen.

Jag hoppas att detta besvarar frågorna runt coachning och kommunikation. Nu tänkte jag visa en midsommarbukett som jag har plockat ( det är få blommor som jag plockar in och sätter i vaser, dom har ju också energi och är små blomstersjälar ) men midsommar är en sådan helg som jag gör ett undantag!Visst är naturen fantastisk med alla underverk som växer och frodas där!
Nu kära läsare! önskar jag er en trevlig midsommarafton och hoppas den blir som ni har tänkt er... Vissa av er kommer tycka att den är jobbig och kanske ensam, men titta då in här på bloggen och läs en stund och tänk på att efter regn kommer solsken. När det är som jobbigast i ditt liv, kan det inte vara för evigt och livets skola ger dig inte mer än du klarar av ( jag vet att det är svårt att ta in när livet är tungt ) men jag vill ändå säga det! Du är en fantastisk och värdefull själ som har tagit plats i en kropp som vandrar här på jorden, det finns en plan för din vistelse här... och den vet din själ!


En stor midsommar kram från mig...
Anneli
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..