Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 3 juni 2015

Tänkvärt för veckan!

Hej Kära läsare!

Godmorgon vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Jag blir så glad när jag ser texten på morgonen och vet att dagen för med sig nya möjligheter, och jag vet inte vad som ska komma till mig eller vilka möten som ska äga rum ( om dom inte är bokade innan ) När jag lägger mig på kvällen och tackar för dagen! och går igenom vad som har varit bra eller lite mindre bra! Är jag oftast väldigt nöjd och tillfreds med livet och dagen ( bara det är livskvalitet ) I natt hade jag en underbar dröm om änglar. Det var en skogsglänta där änglar var samlade och det såg ut som när det är en tidig morgon och dimman inte har lättat, dom var klädda i olika färger.

Det var många jordiska varelser där ( jag och många andra som jag inte vet vilka dom är ) Det jag minns av drömmen, är att jag får ett ett gyllene ljus som ett klot! en ljusboll kan man säga. Hur det gick till vet jag inte, men jag sken och vibrerade av detta ljuset. Jag fick ett budskap och kände en otrolig glädje, så här löd det "Du har fått en möjlighet att hjälpa många människor till utveckling, gör det i kärlekens tjänst" Vilken glädje och vilket ansvar! Ni som också har drömmar om andliga händelser, kan väl låta oss på bloggen få ta del av dom? Skicka dom till min e-post anneli@shabbychicstugan.se

Nu kära läsare! ska vi ha "Tänkvärt för veckan" och texten har jag valt från Sara Odens bok Att våga!
Ni som känner att ni vill köpa och läsa boken kan beställa den längst ner på sidan och få den signerad av Sara. ( Detta gör hon endast till er på bloggen )

"Att våga låta saker ta tid kan vara en utmaning i början, då rädslan har övertaget. Då tycker man att tiden är till sin nackdel. Man vill gärna ha tid till att fundera ut bra lösningar och strategier. Man lägger en liten tanke varje dag, men mer än så blir det inte, för rädslan är där och tar överhand och skjuter bort tanken. Varje dag tänker vi cirka 65 000 tankar! och av dessa är 95 % exakt samma tankar som vi tänkte i går och i förra veckan. Ett sätt att bryta sina tankemönster är coachning, där man får verktyg och medvetenhet om sina invanda tankemönster, så dessa kan förändras och brytas. Den personliga utvecklingen påverkas av intryck vi får omkring oss i det dagliga livet, vi påverkas positivt eller negativt av människor som finns runt om kring oss, eller som vi möter på vägen. Här är det viktigt att se och bli medveten om hur vi påverkas, så vi har kapacitet att förskjuta det som är negativt eller bli medveten om vad som händer med oss i sådana möten"

Tänkvärt och otroligt lärorikt i det dagliga livet. Det jag tycker är så bra med Saras bok, är att jag vet att hon har varit där själv och fått göra allt det här arbetet, hon har klart för sig hur man ska göra och det är detta hon vill dela med sig av i sin bok. Lite som snickaren som har kunskapen om hur huset ska byggas, men inte har verktyg för att göra det.Hon har skaffat sig huset och verktygen  kloka ord från mig och jag inte vet var dom kom ifrån! Nu ska jag avsluta för i dag, men tror vi kör Saras bok nästa vecka också... där finns många kloka ord att hämta.

Ni som då vill köpa boken "Att våga" och få den signerad kan klicka på länken och köpa boken för 249 kr ( ord pris 289 kr ) ni uppger Shabbychicstugan 8
Jag önskar er en bra dag och hoppas ni sprider uppmuntrande ord och kärlek till varandra. Världen behöver andliga kärleksfulla varelser som sprider ljus och värme på vår jord. Försök att våga vara dig själv, så blir du trygg i din kropp.

Kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..