Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

måndag 15 juni 2015

Tänkvärt för veckan!

Hej Kära läsare!

Godmorgon vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Ni som har varit med här på bloggen ett tag nu, vet att jag brukar ha en bok som jag väljer text ifrån. Nya likasinnade själar har hittat hit till oss! och det är jättekul. I dag kommer jag inte att ha någon bok! utan låta er gå tillbaka och göra en summering på alla pusselbitarna som jag har presenterat. Det gör att nya besökare också får bekanta sig med allt som jag har tagit upp ( vi låter dom komma i kapp oss )

Jag har ju hållit på utomhus i helgen och städat och fått färdigt en del av alla växter som skulle ner i jorden ( bättre sent en aldrig ) jag tänkte visa er bilder på hur det såg ut första våren och hur det ser ut nu... Men först ska jag berätta en sak som jag och Robert brukar göra när vi är på väg till nya platser. I går kom han hem i tid, Pontus ( Roberts äldste son ) hjälpte honom att hålla koll på tiden, jag ska visa er bilder på hans fina utbyggnad under veckan. Men nu åter till det jag skulle berätta!

När vi åker till nya platser, brukar vi träna oss i vad vi får in om platsen, det kan vara hur huset ser ut eller omgivningarna med mera. Vi berättar det som dyker upp! Nere i gästhuset har vi bestämt att köpa finare begagnat och sätta in, för att hålla kostnaderna nere och för att det finns människor som måste byta ut allt när dom renoverar. I går kväll skulle vi titta på varmluftsugn och spishäll och på vägen dit berättade vi vad vi fick in. Robert fick in att huset var rött och en äng eller större grönområde runt om kring, troligen en gård! Jag fick in en röd tegelvilla som var melerad i olika nyanser ( målad ) och att det var ett villaområde!

Vi hade båda rätt... Huset låg i ett villaområde och var i tegel, rött melerat! men mitt i mot villaområdet låg en gammal nerlagd gård där boningshuset var rött! Där villaområdet fanns, har troligen varit en äng till gården en gång i tiden.

Dom flesta av er får in bilder och en känsla! jag skulle vilja uppmana er att träna upp ert sinne... så kan ni också får in samma saker som vi kan. Det kan ta lite tid men ge inte upp! Det bästa är att ni kommer få ett kvitto på om ni har rätt! Så tänkvärt för veckan får bli en praktisk övning i att väcka upp din förmåga telepatiskt och din bildförmåga. Övning ger färdighet är väl ett ordspråk som är ganska sant.

Så här såg det ut första våren vi flyttade in! Pontus hjälper oss att såga ner granarna som stod där. jag hade kvistat granarna innan så det skulle vara enklare att såga ner och få i ordning. Det var väldigt mörkt och granarna släppte inte in något ljus alls.Samma plats nu i helgen! Hela slänten fick utjämnas med flera ton jord förra året och sen såddes gräs. Som ni kan se! har det hänt massor på denna sidan och vi är snart färdiga med denna sidan.Bilder tagna på samma plats nu i helgen. Nu ska växterna bara växa och frodas...


I dag ska jag köpa lite växter till krukorna som är tomma! 


Det är härligt när man börjar bli färdig. Under stegen har jag planterat en klätterhumle som ska kunna klättra på stegen. Tänk vad man kan förvandla och göra om en plats så att den kan få ett nytt utseende. På kvällen lyser lamporna jättefint ner på fasaden ( ni ser dom uppe vid stuprännan )Nu mina kära läsare! tänker jag avsluta för i dag och önska er alla en kärleksfull dag...

Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..