Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 11 juni 2015

Tidigare liv och spöken!

Godmorgon Kära läsare!

Vilken härlig och positiv dag vi har framför oss! Allt positivt är möjligt och många möten mellan människor kommer att äga rum i dag... Vissa möten kommer att vara väldigt trevliga och andra möten kommer bli jobbiga och känslosamma. Tänk att du kanske just i dag! kommer möta en själ som du inte har träffat på flera hundra år! ( det är faktiskt sant ) Ni har valt att träffas i detta livet och kanske ge varandra stöd och kärlek på er livsväg. Eller så har ni en karma ( livsläxa som ska klaras upp, eller i alla fall försöka klara upp den ) Jag hade ju en dröm här om natten! där jag mötte änglarna som gav mig ett budskap "Du har fått en möjlighet att hjälpa många människor att utvecklas, gör det i kärlekens tjänst" Jag vet att detta hänger i hopa med min livsväg (9) och detta är en del av min karma.

Brian L. Weiss har skrivit några böcker som handlar om hypnos och reinkarnation ( tidigare liv ) dessa böcker har varit och är en ren glädje att läsa. Han berättar om människor som kommer till hans mottagning, men han förmedlar även budskap från "mästarna" Hans första bok heter Många liv många mästare och sen Tidigare livs läkande kraft, Möte liv efter liv och Budskap från mästarna. Dessa böckerna kommer ge er en annan syn på ditt liv här på jorden.

Nu ska jag berätta vad som hände i går kväll och nu på morgonen. Jag och Robert satt där ute i går kväll och pratade om dagens händelser och morgondagens bestyr.( Robert sitter så han ser grusvägen) Det har hunnit bli rätt mörkt, men man ser ändå ( ni vet vad jag menar ) Mitt i en mening säger han "det är någon som smyger runt nere vid vägen" ( inga fotsteg i gruset hördes och jag satt med ryggen i mot vägen ) Han reser sig och går i väg för att se vem det är! men hittar ingen, vi fortsätter att prata men han kan inte riktigt släppa det. Nu på morgonen sitter vi där ute och dricker vårt morgonkaffe och när jag går in för att hämta en sak! trillar ett stort vedträ ner från vedhögen och landar en bit från vedhögen ( ni ser den på bilden nedan, den är av bok och rätt tung ) Den låg på översta raden längst in!
Det han tydligt såg i går kväll var en man som bara försvann när han kom. I Shabby chic stugan har det bott en man som gick över till andra sidan 2011 och hans son dog ett år efter ( dom bodde tillsammans här ) När vi flyttade hit fanns mannen tydligt runt om kring oss och ville se vad vi gjorde, men han försvann förra året nöjd och glad. Mannen som bodde mitt i mot oss dog förra året, men jag har inte märkt av honom här ( det är energiskifte i området och många har sålt sina hus som man har haft under lång tid ) Vi får se om Robert får fler tecken eller vad som händer, men jag återkommer och berättar. Texten blir så lång i dag så jag fortsätter i morgon och berättar om personer med livsväg fem ( vad jag har kommit fram till )

Ha en riktigt bra dag och tänk på att den personen du krockar med i affären kanske du har mött för två hundra år sedan någonstans...

Kram Anneli
3 kommentarer:

 1. Tänk om alla ville/vågade berätta om saker du berättar.... Stina johansson

  SvaraRadera
 2. Spännande! ��

  SvaraRadera
 3. Hej Stina och Matilda. Visst är det spännande med allt som händer i våra liv!
  Kram Anneli

  SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..