Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

tisdag 9 juni 2015

Trägardin i Shabby chic!

Hej Kära läsare!

I dag blir det en sen kontakt med er! Jag har fått satt upp min trägardin i Shabby chic och jag är så nöjd... Robert bytade ju ut kylen och byggde en vägg i trä som jag visade er tidigare Vi håller på med smådetaljer i köket och det är riktigt kul! speciellt när man har har hållit på med stora renoveringar och ser att det börjar bli färdigt ( det är lycka! ) På bilden kan ni se shabby gardinen uppsatt Fiint!
Från början byggdes en hylla mellan skåpen och där kan ni se alla burkar jag har samlat på mig.


Vi valde modern belysning över vasken och den är riktigt bra.


Ser att den syns lite dåligt på bilden, men här kan ni se hur allt börjar bli till en helhet i köksdelen.


Vår fina kaffekanna! den är bra när strömmen har gott och vi vill ha en kopp kaffe. Då värmer vi vatten i kaminen och brygger kaffe på gammaldags vis ( rätt mysigt faktiskt ) Fatet längst fram är för bullar och det bakom har vi till mindre kakor eller kex. Saker som är handlade på loppis och omgjorda till Shabby locken!


Som ni vet har vi en köksö och där har vi spisen och ugnen. Robert ville ha en fritt hängande fläkt över ön. Jag valde att hänga våra fina Kockums grytor och kaffekannan på en stång över spisen.Jag önskar er alla en god natts sömn, så hörs vi i morgon igen. Till nattarbetarna hoppas vi på en lugn och fridfull kväll och natt. Jag har själv jobbat natt under många år och denna tiden på året är väldigt mysig på natten. Fåglarna som vaknar strax över tre och börjar kvittra, det är något speciellt med dom tidiga morgontimmarna, dock inte lika kul när man ska försöka sova när solen skiner och allt är väldigt ljust. Men i natt kommer jag sova väldigt gott i min kungasäng tillsammans med min prins
 ( Robert hihi ) Hörs i morgon...

Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..