Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

onsdag 10 juni 2015

Vägval!

Hej Kära läsare!

Godmorgon vilken fantastisk, härlig dag vi har framför oss... Allt positivt är möjligt! Nu är det sommar, sommar, sommar och man blir så lycklig att den äntligen är här Jiipi! Jag har fått en riktigt bra fråga som jag tänkte ta upp, och samtidigt berätta om mitt vägval ( jag berättade i tidigare inlägg att jag befann mig i ett vägval och inte visste vad jag skulle göra ) Men saker och ting håller på att falla på plats.

Det var en dam som frågade mig! Hur vet man att man är i ett vägval? Om man som exempel har ett jobb som man inte trivs med, så vet man inom sig. Man blir tom eller låg på energi, lättirriterad och det känns motigt att gå till jobbet. Det finns ingen eller väldigt lite glädje i jobbet eller att gå dit. Det behöver inte vara fel på jobbet, det kan vara arbetsplatsen eller personer på arbetet som gör att det känns fel. Om det är en relation som man befinner sig i, är det liknande känslor, man har tappat glädjen i att vara tillsammans och man blir negativ och lättirriterad när man är tillsammans med personen och man pratar inte samma språk längre, man vill inte anförtro sig till henne eller honom längre. Man blir inte glad av att träffa personen längre.

I mitt fall! så har jag länge känt inom mig ( intuitionen eller magkänslan ) att jag skulle göra något annat. Jag var hos ett duktigt medium förra året och hon var väldigt tydlig med att jag skulle arbeta med den andliga biten, massage och behandlingar men mina Shabby chic möbler var viktiga för min balans och min kreativitet ( Jag visste om dessa sakerna redan när hon sa dom, men vi behöver i bland bekräftelse på det vi vet ) Kreativiteten är viktig för yin och yang balansen, balans mellan jord och himmel ( kortfattad beskrivning ) Renovering av gamla möbler som ska bli Shabby chic, är min jordande balans.


När jag åkte till jobbet var det en inre röst som sa "Detta är bara för en kort tid och det kommer något annat som är viktigare för dig" Sen fick jag en allergisk reaktion som visade sig betyda att jag förminskade mina egna krafter! Jag bestämde mig för att sluta och invänta det som skulle bli det nya. Då dök Sara upp i tankarna ( telepati ) och nu är det bestämt att jag ska arbeta med henne och hennes fina personal ( lycka och glädje i kroppen ) Så i september börjar jag Coachning utbildningen som är på 5 månader och en handledarkurs för att utbilda andra. När vi vågar invänta och lita till hjälpen från universum, så kommer saker till oss ( tankens kraft är också viktig ) När man har svårt att lyssna på sig själv! Gå ut i skogen och sätt dig hos ett träd, gör meditation eller bara sitt med ryggen mot en stam och låt tankarna bli klara och känslorna få ny energi. I bland behöver vi kapa av och rensa upp i våra liv! För att nya saker ska gro eller kunna komma in i våra liv. När vi ser kalhyggen som på bilden tycker vi att det ser tomt och hemskt ut! men det är nödvändigt för att man ska kunna sätta  ny skog.Jag hoppas ni har fått en förståelig förklaring på vad ett vägval kan vara och vilka signaler du kan ha för att något bör förändras i ditt liv eller förbättras. Nu mina kära läsare ska jag gå ut och möta solen som strålar och dricka en kopp kaffe innan dagen fortsätter, där allt är positivt är möjligt!

Kram AnneliInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..