Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

fredag 12 juni 2015

Våra Livsvägar!

Hej Kära läsare!

Vi börjar väl som vanligt med "Godmorgon vilken fantastisk och härlig dag du har framför dig! Allt positivt är möjligt" I kväll ska vi fira en kille som tar studenten men som har valt att studera vidare om han kommer in på lärarhögskolan ( vilket han kommer göra! så han har ju några år kvar att läsa ) Jag tror han kommer känna i dag, att allt är möjligt! Nåväl... I dag ska jag berätta hur du räknar ut din livsväg och i korthet beskriva livsvägarna. Jag har genom åren kommit fram till saker om dom olika livsvägarna genom människor jag har träffat, annars är Gynis McCants en fantastisk inspiratör hon har ju skrivit boken Numerologi som jag har presenterat i tidigare inlägg.

Jag hade ett härligt möte med en man härom dagen och han har livsväg 5 och är runt femtio år. Jag har känt honom i många år och följt honom en bit på hans livsväg ( han har besökt mig för Tarot läggning och vägledning i livet, men även för Interferensologi behandling / förändring av människokroppens energier via akupunkturpunkter )

Han har varit präst i tidigare liv och när han fick reda på detta! föll många pusselbitar på plats för honom. Troligen har han valt att komma ner på jorden och göra om och göra rätt! Han har en läxa som ska göras. Han drabbades av cancer och har haft en tuff resa att gå igenom, men han har kommit i kontakt med sitt innersta och omvärderat en hel del. Han vill arbeta med människor och barn som har drabbats av allvarliga sjukdomar och deras anhöriga. Att få hjälpa andra i svåra stunder känner han som ett kall! ( jag skulle gärna mött honom om jag var sjuk ) Han visste själv att han hade varit präst i tidigare liv. Jag och några andra medium har bekräftat detta genom åren för honom.


När jag möter människor med livsväg 5 märker jag att dom ofta har tidigare liv som präster. Min yngste son ( som jag inte får skriva om ) har också livsväg 5. När han var liten trodde jag att han skulle bli präst, och jag vet egentligen inte varför! Men senare i livet har det visat sig att han har en livsläxa som ska göras i detta livet. Läser man Gynis beskrivning av livsväg fem finns inte denna informationen i boken, utan det är mina reflektioner. Här nedan följer en förklaring på livsvägarna och är tagna från hennes bok Numerologi.

Lägg i hopa dagen, månaden och året du är född. Jag visar nedan!

1965 12 03
1+9+6+5+1+2+0+3 = 27 som du också lägger i hopa 2+7 = 9
Så min livsväg är 9

Livsväg 1 Ledaren! är initiativrika, självständiga och hårt arbetande. Hyser en önskan om att vara bäst.
Livsväg 2 Medlaren! Söker harmoni i livet och brukar vara mediala och drömma sanndrömmar. 2 an står även för partnerskap.
Livsväg 3 Kommunikatören! treor älskar kreativitet och kommunikation med andra människor. Treor är naturliga rådgivare.
Livsväg 4 Läraren! Fyror söker alltid sanningen och är intellektuellt lagda och mycket intelligenta. Fyror är sökare av kunskap och naturliga lärare.
Livsväg 5 Äventyraren! Den här livsvägen handlar helt och hållet om sinnet. Femmor är naturliga detektiver, älskar frihet och äventyr. Rör gärna på sig.
Livsväg 6 Omhändertagaren! Kärlek och familjen är viktig för livsväg 6 och dom är naturliga föräldrar.
Livsväg 7 Trossökaren! andlighetens tal. Dom behöver en stark andlig bas och dom har oftast en medfödd medial förmåga. Naturen är viktig för 7 an.
Livsväg 8 Administratören! Har med ekonomi att göra, dom ska lära sig under sin livstid att ordna ekonomisk trygghet. Åttor är den klassiska arbetsnarkomanen.
Livsväg 9 Humanisten! Det mest utvecklade talet och anses vara en av de allra starkaste vibrationerna När en nia har en stark andlig bas är den en underbar källa till ljus i vår värld.

Hoppas ni nu får glädje av att räkna ut era egna livsvägar! det jag har skrivit är bara lite grann om varje livsväg. Jag avslutar för i dag och önskar er en dag i andlighetens tecken, men innan jag gör det vill jag tacka för den fina kommentaren jag fick i går! Att vilja och våga skriva dessa sakerna till er läsare är väldigt givande och vi är alla vandrande själar på denna jorden ( men vissa människor verkar inte tro det ) Det skänker mig mycket glädje när jag får ta del av era fina livskapitel och kommentarer, så utan er är det ju inte lika kul...

Kram Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..