Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

torsdag 9 juli 2015

Före och efter bilder!

Hej Kära läsare!

Oj vad många som tyckte det var skrämmande, spännande och kul med symtom som hänger samman med våra stjärntecken! Som sagt, det är en bra signal till en själv om något börjar bli eller är fel i vårt system ( kroppen ) Jättekul att ni uppskattade inlägget, då har ni en till pusselbit som ni kan använda om ni vill eller behöver. Jag håller med om att det stämmer ruskigt bra. Nu tänkte jag visa resten av bilderna från gårdagens inlägg och samtidigt visa hur rummet såg ut innan jag började renovera och måla där.

I går tog jag en bild på utsikten från vårt gästrum här uppe i stora stugan! Hihi det lät som stugan är jättestor! men den är inte mer än på ca 80 kvadrat meter. Men utsikten är totalt förändrad, då stod där granar som gjorde att det inte gick att se något annat. Man skulle kunna tro att det är furuplankor som ligger på golvet! men ack nej. Det var bluff plankor och gick inte att slipa, mycket tråkigt!!! Alla el element har plockats bort.


Här ser ni dom stora granarna som stod utanför fönstret.


Där våningssängen står nu.Här kan ni se dörren ut i hallen.


Bakom stolen ni ser! Där ville jag ha en liten garderob till strykbrädan och lite förvaring, så den ritade jag in när jag skissade upp hur jag ville att garderoben skulle se ut.
I resväskan till vänster, har jag leksaker och spel och i den högra förvarar jag en massa kökshanddukar! ( det gäller att tänka förvaring överallt när man bor litet )


Den här bilden nedan! är tagen på samma plats som bilden överst. Innan och efter bild... 


Dom fina nallarna som sitter i våningssängen.


Här kan ni se grenarna i skjutdörren som jag berättade om i går.


Jaa det var allt för i dag! Kan nämna att vi har regn och rusk här i Skopgsbyn och det blåser rätt bra... Brrr vi är bortskämda med att det oftast är lugnt och skönt här uppe hos oss på berget. Om jag nu kommer i håg rätt ( annars återkommer jag och korrigerar mig ) så ligger vårt hus 180 meter över havet. Ha nu en skön kväll i Sommarsverige och till alla er i olika länder! önskar jag detsamma. Hör gärna av er och berätta hur vädret är hos er.

Kram Anneli 

2 kommentarer:

  1. Vilken förändring! Jätte fint!

    SvaraRadera
  2. Hej härliga Matilda! Tack för din fina kommentar, det är alltid kul när någon skriver i kommentarsfältet.
    Kram Anneli

    SvaraRadera

Skriv gärna ett inlägg..