Besök min hemsida: www.shabbychicstugan.se
eller min Försäljningssida
eller mitt Bildgalleri

Välkomna
Anneli

söndag 26 juli 2015

Glad ända in i själen!

Godmorgon Kära läsare!

Det pågår så många saker i stugan som är kopplade till vädret, och många saker får vänta för vi har väldigt mycket regn här för tillfället ( suck ) Men jag tänkte visa er lite av varje i dag... Många saknar mina andliga teman ( härligt att höra! ) det kommer snart i gång igen. Godmorgon tavlan! har gett en hel del härliga berättelser, vilket gör mig väldigt glad och nöjd. En tjej på 9 år, har en tavla vid sängen och på morgonen hörs hon i hela lägenheten när hon högt och ljudligt både sjunger och rabblar... "Godmorgon! Vilken bra dag det blir i dag... Jag kan lära mig allt jag vill" ( Hon brukar lägga till lite till och det blir inte samma varje morgon, men hon har börjat sjunga. Bara det! ) Visst blir man glad ända in själen! Visst kan ni höra denna lilla tjetjen sjunga sin ramsa, kanske nästa generation håller på att förändra "jantelagen" det hade ju varit underbart.

Bågen överst ska sitta ovanför fönstren på utsidan av gäststugan, Shabby skylten kommer inne i gästhuset. Öppet skylten sätter jag på dörren, så mina kära kunder vet att det är bara att gå in!


På promenad i Skogsbyns omgivning. I början på min promenad runda... Jag kommer vid Kvesarums sjön, men det regnade och det stod folk och fiskade där, så jag ville inte ta bilder och skrämma i väg dom.


Uppe bakom Shabby chic stugan... 


 Här viker jag in! Går i bokskogen bakom stugan...


Så här ser kantareller ut! Fina...


Tog några stycken till matlagningen.


En blåbärspaj på våra egna blåbär i backen utanför sovrummet. Mums!


Nu önskar jag er alla en kärleksfull och avkopplande söndag...
Kram Anneli




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna ett inlägg..